Késsel akarta rávenni a barátnőjét, hogy vele karácsonyozzon

Vágólapra másolva!
Egy kiskunhalasi férfi december 25-én azért ment el keceli barátnőjéhez, hogy magával vigye és vele töltse az estét. A nő nem akarta, amitől a férfi ideges lett, és előbb erőszakkal megpróbálta kivinni, majd egy késsel halálosan megfenyegette a barátnője egész családját.
Vágólapra másolva!

A férfi érzelmi viszonyban volt a keceli nővel, de sokat veszekedtek. 2020 december 25-én délben, a pár együtt volt a férfi nővérénél.

A férfi már ott, hátulról megfogta a barátnője nyakát és megfenyegette, hogy kinyírja, ha nem tölti vele az estét.

Forrás: Ügyészség.hu

A nő a nap hátralévő részét a keceli otthonában, szüleivel és testvérével töltötte. Délután a férfi váratlanul beállított hozzájuk és közölte a nővel, hogy vele kell mennie. Amikor a nő erre nemet mondott, a férfi szakítással fenyegetőzött és elment. Egy óra múlva visszatért és hátulról átfogta a barátnőjét, hogy kivigye a kocsiba. Rokonai ezt megakadályozták és arra kérték, hogy menjen el. A férfi azt mondta, hogy ha kell, mindenkit "kinyír", majd kiment a kocsijához és egy késsel ment vissza.

A barátnője anyjának szegezte a kést és azt mondta a nőnek, hogy ha nem megy vele akkor leszúrja az anyját.

A család férfi tagjai félrehúzták a támadót, aki a késsel rácsapott a fagyasztóra. Amikor az idős asszony hívni akarta a rendőröket, a támadó kicsavarta a kezéből a telefont. Közben a nő testvérének sikerült segítséget hívnia. A férfi elmenekült. Az ügyészség erőszakkal, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés, személyi szabadság megsértésével és zaklatással vádolja a férfit.