Szexbotrány a Jobbikban: a nemi erőszakot előre megtervezték! A Bors megtalálta a bűncselekmény helyszínét - videó

JAKAB Péter CSELEKVÉS felszólal gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása pátrendezvény politikus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY
Budapest, 2019. október 23. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője beszédet mond a párt október 23-i, az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján rendezett megemlékezésén a VIII. kerületi Corvin közben 2019. október 23-án. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Az ügyben született jegyzőkönyvek, beadványok és a feljelentés szerint a nemi erőszakot a tettes megdöbbentő módon, előre eltervezte és megszervezte. A kivitelezésben Jakab Péter sofőrje is szerepet játszott. A részletek arra utalnak, hogy akár a maffiában, sajátos politikai bosszú eszköze volt a nemi erőszak - írja a Bors. A lap megtalálta a bűncselekmény helyszínét is.
Vágólapra másolva!

Egy, a világtól eldugott helyen, disznóöléssel egybekötött politikai rendezvényre gyűlt össze a Jobbik vezérkara egy Szamos-parti vendégházban. A fontosabb politikusok közül egyedül Szilágyi Györgyöt nem hívták meg, az élettársát viszont igen.

A nő hiába kérte, hogy választókerületi politikusként ne kelljen egyedül mennie, a kérését megtagadták, és arra kötelezték, hogy egyedül érkezzen.

A rendezvény főszervezője Jakab Péter legfőbb szövetségese, Földi István, a párt szabolcsi országgyűlési képviselőjelöltje, aki már külön nyilatkozatban tiltakozott mindenféle gyanúsítás ellen - írja a Bors.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke Forrás: MTI/Mónus Márton

A lap úgy értesült, hogy Földi ma kulcsszerepet játszhat Jakab újraválasztásában, a kiesett, feloszlott Jobbik-szervezeteket ugyanis ő pótolta villámgyorsan, bármi áron aláírásokat gyűjtve.

A feljelentés szerint Földi volt az, aki a nemi erőszak későbbi áldozatával már a bejáratnál közölte, hogy „de szerencsés ez a Szilágyi, és hogy „ma itt meg leszel b...va”.

A Bors jobbikos forrásai rámutattak arra, hogy Szilágyi György Jakab politikai ellenlábasának számít a Jobbikban, így több jel is arra utal, hogy a nemi erőszakot, akár a maffiában, Jakab szövetségesei egyfajta elképesztő politikai büntetésnek szánták. Ezt támasztja alá, hogy a Bors információi szerint az etikai beadványban, illetve

a büntetőfeljelentésben Jakab Péter sofőrje, Hajnády K. Endre és egy másik neves jobbikos politikus neve is szerepel.

Mindez válasz lett volna arra, hogy Szilágyi a párton belül több esetben is Jakabbal szemben foglalt állást.

A bűncselekmény estéjén az áldozatot, Szilágyi élettársát folyamatosan megalázták, fogdosták, sőt arra kényszerítették, hogy egyfajta házicselédként kiszolgálja Jakab Pétert.

Folyamatosan közölték vele, hogy itt ma este „meg lesz b...va”, miközben több esetben is durván megfogdosták.

Az egyre kétségbeesettebb nő végül Jakab Péter testőrjéhez menekült, tőle próbált segítséget kérni, hiába.

A Bors megtalálta a bűncselekmény helyszínét, egy, a világtól gondosan eldugott, lakott helyektől távol eső vendégházat Ököritófülpös közelében. A „horgásztanya" néven futó épület a helyi önkormányzat tulajdona, de az ököritófülpösi horgászegyesület a fenntartója. Azt bárki kibérelheti, Földiék azonban feltehetően jutányos áron, vagy ingyen jutottak hozzá az ingatlanhoz, Földi ugyanis közeli ismerőse a horgászegyesület alelnökének.