Brutálisan elverte az apját egy Somogy megyei férfi - videó

rendőrautó, csőben
Vágólapra másolva!
Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki azért verte meg apját, mert gyalog kellett hazatérnie a szomszéd faluból, a kocsiban ülő apja ugyanis nem vette fel.
Vágólapra másolva!

A vád szerint egy negyvenes éveiben járó férfi 2021 novemberében az apjával, és két másik férfival a szomszédos településre tartott. A férfi szeretett volna felmérni egy munkát. Autóval mentek át a faluba, de mivel a férfi előbb el akart indulni, mint ahogy az apja végzett volna, gyalogol ment hazafelé. Az apa végzett a dolgával, majd úgy tért vissza a falujukba,

hogy nem kereste a fiát útközben és az autóba se vették fel.

A gyalog hazatérő férfi első útja a sörözőbe vezetett. Észrevette a kerthelyiségben ülő apját. Annyira dühös lett attól, hogy az idős férfi hazafelé meg sem próbálta felvenni, hogy egyből rátámadt.

Lerántotta a székről, majd fél percen keresztül többször ütötte és bele is rúgott.

Az idős férfinek 8 napon túl gyógyuló, bordatöréssel járó sérülése keletkezett. Az ügyészség a tettét megbánó, büntetlen előéletű férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés és a próbaidő tartamára pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta, melynek keretében külön magatartási szabályként arra indítványozta kötelezni a vádlottat, hogy tartsa távol magát a saját édesapjától.