Nem tudott ellopni egy autót egy részeg férfi Kiskunmajsán

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vették azt a 36 éves. kiskunmajsai férfit, aki kocsit akart lopni az egyik udvarból, de annyira részeg volt, hogy nem tudott vele kijutni. Elaludt az autóban, de előtte még pár dolgot összetört a kertben az autóval. Mint kiderült, a férfi korábban a testvérével együtt is többször lopott.
Vágólapra másolva!

Egy 69 éves asszony épp kiskunmajsai otthonában tévézett május 10-és este, amikor felfigyelt egy kocsi hangjára. Mivel a közelből hallotta a zajt, az ablakhoz ment, hogy megnézze, megvan-e még az udvaron parkoló kocsja. Ijedten fedezte fel, hogy eltűnt. Az asszony telefonon kért segítséget gyerekeitől, mire fia értesítette a rendőröket, akik pár perc múlva a helyszínre értek. Csodák csodájára a kertben megtalálták a kocsit, amelyben egy férfi aludt.

Mint kiderült, megpróbálta ellopni, de olyan részeg volt, hogy a hosszas próbálkozás ellenére sem tudott vele kijutni az udvarról.

Kísérlete közben kidöntött egy oszlopot, áthajtott a virágos kerten, ahol több kaspót is összetört, átment egy kertigépen, végül ráhajtott a kukákra, amelyeken fennakadt az autó.

A kocsiban és az udvarban együtt több mint 300 ezer forint kárt okozott.

Forrás: Police.hu

A nyomozás során azt is megállapították, hogy a 36 éves férfi korábban már kétszer is lopott 37 éves testvérével együtt. A fiatalabb férfit tegnap őrizetbe vették a kiskunmajsai rendőrök, és jármű önkényes elvétele, illetve lopások miatt hallgatták ki. A rendőrök javasolták a férfi letartóztatását, a testvére viszont szabadlábon védekezik - írja a Police.hu.