Több tízmilliót próbált ellopni egy férfi egy szigetszentmiklósi telephely irodájából

Vágólapra másolva!
A rendőrök két nappal ezelőtt fogták el azt a szigetszentmiklósi férfit, aki gyorsan akart sok pénzt szerezni, ezért tavasszal betört egy irodaházba, és megpróbált magával vinni egy lemezszekrényt a benne lévő több tízmillió forinttal. De be kellett érnie néhány százezerrel, mert időközben megzavarták, így kénytelen volt elmenekülni. 
Vágólapra másolva!

Egy szigetszentmiklósi telehely tulajdonosa vette észre április 12-én reggel, hogy éjjel betörtek az egyik irodaépületébe.

A tolvaj egy lemezszekrényt vitt magával, amelyben, több tízmillió forint volt.

Mint a filmeken, a földön mindössze néhány bankjegy maradt szétszóródva.

A helyszínre érkező rendőrök a szekrényt az udvaron, a megbontott kerítés tövében találták meg. Tartalma hiányos volt, de a pénz jelentős részét nem tudta kiemelni a betörő. A helyszíni szemle során rögzített nyomok alapján feltérképezték, merre járt.

A betörő április 12-én éjszaka érkezett a telephelyhez. Közel egy órát töltött ott, amely alatt

betört egy ablakot, majd egyenesen a lemezszekrényhez ment. Legfelső fiókját egy feszítővassal kinyitotta, és a benne lévő 274 ezer forintot zsebre rakta,

miközben néhány tízezrest a földre ejtett. Mivel ezt kevésnek találta, a szekrénnyel együtt megpróbálta elvinni az összes pénzt. Mivel nem bírta felemelni, egészen a kapuig vonszolta. A kerítésen lyukat vágva átmászott a szomszédos telepre, ahonnan egy kiskocsit vett kölcsön segítségképpen. Azonban használni már nem tudta, mert

egy arra járó autó fényszórói megzavarták. A férfi így mindent hátrahagyott, átmászott a szögesdróton és elmenekült.

Forrás: Police.hu

A rendőrök három hónapon belül azonosították a férfit, akit július 5-én elfogtak.

Amikor átkutatták az otthonát, megtalálták a feszítővasat, amin ezen az éjjelen használt. Kihallgatásán mindent tagadott, vallomást nem tett, a gyanúsítása ellen pedig panasszal élt. A 49 éves, helyi N. Miklós ellen lopás miatt folytatják a nyomozást a szigetszentmiklósi rendőrök. A férfit őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását - írja a Police.hu.