Megkéselte, feldarabolta, majd sósavban feloldotta tunéziai párját - videó

Itt találták meg a feldarabolt holttestet.
Vágólapra másolva!
Tizenhét év fegyházbüntetést kapott a Szolnoki Törvényszéken az a nő, aki 2019-ben Bécsben megölte a bódult állapotban lévő élettársát, majd feldarabolta és Magyarországra hozta, ahol sósavat öntött rá és megpróbálta elrejteni a földi maradványait. A másodfokú ügyészségként eljáró Szegedi Fellebbviteli Főügyészség ügyészei szerint ez a megfelelő ítélet számára.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt már korábban is írtuk, a 27 éves darabolós gyilkos Bécsben ismerkedett meg az áldozatával. A tunéziai férfi segített neki, amikor nehéz volt az élete. Otthont, pénzt adott neki és drogot is kapott tőle. Ugyanakkor a nőnek nem csak vele volt kapcsolata. Se veled, se nélküled viszonyban volt egy szintén Bécsben élő, magyar férfival. A nő vallomása szerint áldozata többször erőszakosan viselkedett, ami miatt ő végleg szakítani akart vele, a férfi ismerőseitől pedig félt, ezért úgy döntött, hogy inkább megöli.

Itt találták meg a tunéziai férfi feldarabolt holttestét. Forrás: police.hu

A gyilkosság reggelén, egy szórakozóhelyen töltött este után, lefekvéshez készülődtek. Pár órával korábban mindketten kábítószert fogyasztottak. A férfi szeretkezni akart, amit a nő elutasított. Ettől a férfi dühbe gurult és fenyegetni kezdte a párját,

aki kést ragadott és először nyakon döfte, majd ott szúrta meg, ahol érte.

Az áldozat a támadás után gyorsan meghalt, a nő pedig elvitte az összes pénzét. A holttestet másnap egy késsel és egy kalapáccsal feldarabolta és az édesanyja jászladányi otthonába vitte. Egy nappal később a nő és az anyja

közösen rejtette el a testrészeket, amire a biztonság kedvéért még sósavat is öntöttek.

Kamaszok vették észre a furcsa zsákokat a szászbereki öntözőcsatorna átereszében. Ők szóltak a rendőröknek, így került elő a feldarabolt holttest.

A Szolnoki Törvényszék a nőt 17 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől való eltiltásra ítélte első fokon, ami ellene a vádlott és a védője fellebbezett. A főügyészség mai közleményében "megfelelő mértékűnek" tartotta ezt a büntetést. Az ügyben másodfokon a Szegedi Ítélőtáblán döntenek majd.