Rejtélyes körülmények között tűnt el egy pécsi házaspár

Kövér Sándorné és Kövér Sándor, eltűnt személyek, házaspár, Pécs
Kövér Sándorné és Kövér Sándor
Vágólapra másolva!
Két idős embert keresnek a pécsi rendőrök. A Kövér házaspár eltűnésének idején a családi házukban kigyulladt valami. 
Vágólapra másolva!

Október 10-én reggel Pécsett, a Bogár utcában kigyulladt egy családi ház. A tűzben nem halt meg senki és nem is sérült meg senki, de a rendőrség oldalán olvasható információk szerint

az ott lakó házaspár október 9-én 16 óra és 10-én 7 óra között eltűnt és azóta nem adnak életjelet magukról.

A rendőrök egyelőre nem találják őket, ezért közétették a fényképüket és a személyleírásukat, hátha látja őket valahol, valaki.

A 85 éves férfi körülbelül 185 centiméter magas, erős testalkatú, rövid, ősz haja van, az egyik lábára kissé sántít. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág, vagy sötétzöld bársony nadrág, kockás ing és sötét sportcipő.

A 76 éves nő körülbelül 165 centiméter magas, erős testalkatú és festett, barna, rövid haja van. Utolsó ismert ruházata kék farmernadrág, barna, kötött kardigán, valamint elegáns, fekete félcipő.

Kövér Sándorné és Kövér Sándor Forrás: Police.hu

A házaspár feltehetően a JJE-883 forgalmi rendszámú, szürke, Citroen X2 Xantia típusú autójukban utazik.

A Pécsi Rendőrkapitányság munkatársai azt kérik, hogy aki a képen látható Kövér Sándort és Kövér Sándornét felismeri, vagy tud valamit arról, hol lehetnek, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.