Balogh Levente a VIONN Magyarország márkanagykövete

Vágólapra másolva!
Hitelesség, garancia, maximális védelem: ez a VIONN! Az első okos vadriasztóról van szó, amellyel valóban elkerülhetőek az akár több millió forintos autós balesetek. Ráadásul a cég olyannyira bízik az innovatív megoldásában, hogy pénzügyi garanciát vállalnak, és az esetlegesen bekövetkezett kárt öt munkanapon belül megtérítik az ügyfeleinek egymillió forintig. A közelmúltban pedig az is kiderült, hogy hazánk egyik legsikeresebb vállalkozója, Balogh Levente is beállt az innovatív termék mögé.
Vágólapra másolva!

Lehullott a lepel, hogy ki lesz a VIONN Magyarország nagykövete. A márka arcára Facebookon lehetett szavazni, ahol a kommentelők között egy darab VIONN vadriasztót is kisorsoltak több tízezer forintos értékben. Miután a stúdióban és a közösségi médiában is tetőfokára hágott a hangulat, a márka büszkén jelentette be, hogy a márkát Balogh Levente képviseli.

Forrás: Victoria Perger

Lehullott a lepel: hazánk egyik legsikeresebb vállalkozója a VIONN márkanagykövete

Azok a szavak, amelyekkel a VIONN márkát leírjuk, nemcsak jelzők, hanem a cégünk értékteremtésének meghatározó építőkövei: hitelesség, garancia és maximális védelem. Balogh Levente személyében sikerült megtalálnunk azt a személyt, aki hitelesen fogja képviselni ezen értékeinket, ajánlásával pedig hiszem, hogy nagy lépést tehetünk a minél biztonságosabb autózás világa felé, hiszen a biztonságos utazás, minden gépjármű-vezető felelőssége.” – mondja a cég sajtószóvivője és pr-menedzsere, Natasha Chughtai.

Balogh Levente, akit legtöbben a Szentkirályi ásványvíz alapítójaként ismernek, hazánk egyik legsikeresebb vállalkozója. Jelenleg a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke, a Vitapress Kft. ügyvezetője, nemrég pedig a Vízangyal elnevezésű termékcsaládjával a kozmetikai piacon debütált. Akik ezen sikerekről kevésbé, azok az RTL Magyarország Cápák Között című televíziós üzleti showműsorából egészen biztosan ismerik, ahol immár negyedik éve segít fiatal startuppereket vállalkozásuk beindításában.

A magát többnyire egyszerű üzletemberként aposztrofáló Balogh Levente egyszerre sikeres vállalkozó, éles szemű befektető, egy cápa, egyúttal a nemzetközi márkaépítés mestere, aki a legtöbbet mégsem az iskolákban, hanem a családjától, különösen az édesapjától, majd a sportból, valamint az életben tapasztalt krízishelyzetekből és sikerekből tanulta. A Facebookon több mint harmincezer követővel rendelkező szakember azt vallja, hogy a minőség nem extra tulajdonság, hanem alapkövetelmény, amely ars poetica akár a VIONN sajátja is lehetne.

Balogh Levente hatéves kora óta cselgáncsozik. Magyar bajnok és tizenhétszeres országos kupabajnok. Négy danos, fekete öves mesterré fejlődött. Mint mondja, „a tatamin tanultam meg a küzdeni akarást, amit később az üzleti életbe is átültettem”. A Szentkirályi Magyarország éves forgalma mára majd 50 milliárd forint, a magyar piac abszolút piacvezetője. Emellett az utóbbi években kiemelten támogatott árvízkárosultakat, rászoruló falvakat, egészségügyi-, oktatási-, és egyházi intézményeket, valamint tehetséges fiatalokat, hogy egyszer majd ők tegyék jobb hellyé a világot! Emellett mindig is fontos volt számára az emberek és az állatok védelme.

A VIONN egy hihetetlenül innovatív megoldást kínál arra, hogy mindannyian felelős autóvezetők lehessünk, számomra pedig egy fantasztikus lehetőség arra, hogy letehessem a voksom a biztonságos járművezetés, az emberéletek megmentése mellett, mindezt úgy, hogy a csodálatos állatvilágot is megóvhatom!”

Ne üljön volán mögé VIONN okos vadriasztó nélkül!

Magyarországon évente több ezer állat – közöttük őzek, vaddisznók, nyulak és fácánok – pusztulnak el a magyar utakon, miután gépjárművel ütköztek. A veszély folyamatosan fennáll, hiszen ezek az állatok gyakran hagyják el megszokott környezetüket a tájegységi vándorlásuk, a párzási ösztönük, vagy akár táplálékszerzés miatt.

Sajnos, az autóvezetők nem feltétlenül jelentik be a gázolásokat a hatóságoknál, ezért az incidensek évi 15-20 ezerre becsült száma a valóságban akár a 40 ezret is elérheti. Ezt a számot hivatott csökkenteni az első okos vadriasztó, amely a gépjármű alvázára rögzítve a beépített hangszórónak köszönhetően jelzi az autósok érkezését az állatvilágnak. A VIONN fejlesztői egy mégis bekövetkezett, vadállat által okozott baleset esetén pedig még a keletkezett kárt is öt munkanapon belül megtéríti az ügyfeleiknek egymillió forintig” – mondja Natasha Chughtai, aki mindenkit arra bíztat, hogy hallgassanak Balogh Leventére, és ne üljenek volán mögé okos vadriasztó nélkül.