Elképesztő dologgal vádolta férjét egy mezőkövesdi nő

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Felfüggesztett börtön várhat arra a 26 éves nőre, aki azt hazudta a férjéről, hogy rendszeresen megveri. MIután eljárás indult a férfi ellen, a nő beismerte, hogy dühében hívta a rendőröket és egy szó sem igaz abból, amit a férfiről állított. 
Vágólapra másolva!

Tavaly decemberének második felében tett feljelentést a férje ellen a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon a nő. Azt állította, hogy júniustól a feljelentés napjáig a férfi rendszeresen

agresszíven viselkedett vele, trágárul szidta, és többször meg is verte, tenyérrel arcon ütötte, a haját húzta, lökdöste és fojtogatta.

Hozzátette, hogy a feljelentés előtti nap délutánján és összevesztek egymással és a férfi egy két és fél literes teli kólás flakont vágott a hasához, aztán megverte, annak ellenére, hogy tudta róla, hogy terhes.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrök eljárást indítottak, melynek során a férjet gyanúsítottként hallgatták ki. Elárulta, hogy időnként valóban veszekednek, de sosem bántotta a feleségét, illetve egyszer ijedtében arcon ütötte a nőt, de csak azért, mert a füstös szobában rosszul lett. A nőt tanúként hallgatták ki, ő egy idő után bevallotta, mit tett. Kiderült, hogy semmi sem volt igaz abból, amit mondott és az is, hogy az anyja uszította a férje ellen, bár az ötlete nem ő adta neki.

Saját döntésére, dühében tett feljelentést, és sosem bántotta a párja.

A rendőrök az ártatlan férjjel szemben indult eljárást megszüntették. Az ügyészség a büntetlen előéletű nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetést javasolt.