Kis híján agyonverte a kolléganőjét egy szabolcsi férfi, mert nem fogadta a közeledését

ezzel a kapupánttal támadott meg egy nőt egy férfi tavaly ősszel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
ezzel a kapupánttal támadott meg egy nőt egy férfi tavaly ősszel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
Vágólapra másolva!
Emberölés kísérletével vádolja az ügyészség azt a férfit, aki egyik este a munkából hazafelé tartó nőt egy kapupánttal többször fejbevágta azért, mert nem fogadta a közeledését.
Vágólapra másolva!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vádirata szerint egy húszas éveiben járó férfi a munkahelyén érzelmi kapcsolatot kezdeményezett egy kolléganőjével, aki ezt elutasította.

A fiatal férfit kirúgták, mert sikkasztott a munkahelyéről, ezután történt a brutális támadás.

2021. október 21-én a férfi nagyon berúgott, több üveg bort megivott otthon. Este 19 órakor felkapott egy 75 dkg súlyú fémből készült kapupántot és felült a biciklire. Azon az úton indult el, amelyen a nő szokott hazamenni, majd kiválasztott egy házat és bebújt mögé.

Amikor meglátta felé sétáló volt kolléganőjét, elé ugrott és a kapupánttal legalább ötször, közepes erővel fején vágta.

Mindeközben azt kiabálta, hogy a nő, most meg fog halni.

Az áldozat hangos sikolyait meghallotta az egyik ott lakó, aki kirohant az utcára, és lehúzta a nőről a támadót. A földre szorította a férfit, és mindaddig ott is tartotta, míg a rendőrök meg nem érkeztek.

ezzel a kapupánttal támadott meg egy nőt egy férfi tavaly ősszel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Forrás: Magyarország Ügyészsége

A nőnek több helyen is betört a koponyája. Nyolc-tíz hét alatt gyógyult meg. A megyei főügyészség szerint a férfi szándéka egyértelműen arra irányult, hogy megölje a nőt, amit csak az idejében érkező szomszéd akadályozott meg. Az ügyészség azt indítványozta a vádiratban, hogy amennyiben a letartóztatás alatt álló férfit beismerő vallomást tesz, és nem ragaszkodik a tárgyaláshoz, ítéljék tíz év börtönbüntetésre.