Megvették a kulcsi horrorpalotát

Kulcs, gyilkosság, riport
Vágólapra másolva!
Megvették a kulcsi családirtó házát. 2012 áprilisában Horváth Csanád Jutas négy családtagját ölte meg brutális kegyetlenséggel a település egyik legnagyobb épületében - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

A gyilkosság idején 24 éves Horváth Csanád Jutas egy bozótvágó késsel megölte négy családtagját - az édesapját, a nagyszüleit és a testvérbátyját -, míg az édesanyját, a lánytestvérét és egy közeli rokonát súlyosan megsebesítette a Fejér megyei Kulcson.

A férfit elfogta a TEK, a kihallgatásán pedig beismerő vallomást tett. Az igazságügyi elmeorvosok szakvéleménye alapján a férfi a büntethetőséget kizáró mértékű elmezavarban szenvedett, ezért felmentették a gyilkosság vádja alól, és elrendelték a kényszergyógykezelését. Ez azt jelenti, hogy az elvi lehetőség megvan rá, hogy egy nap gyógyulttá nyilvánítsák és kiengedjék.

Ismerik az ingatlan véres múltját

Az impozáns épületet a helyiek azóta a rémségek házának nevezik. A telek egyik leválasztott részén egy kisebb lakóingatlan áll, azt használja a történtek óta Manyi, a férfi édesanyja, aki a Borsnak korábban elmondta, hogy nem fogadná vissza gyermekét.

A gyilkosság helyszíne Origo

A nagy házat évek óta árulták, de sokáig nem találtak komoly érdeklődőt. Néhány hónappal ezelőtt azonban eldőlt az épület sorsa, és megvette egy vállalkozó házaspár.

A környéken élők csodálkoztak, hogy léteznek emberek, akik képesek beköltözni a horrorpalotába.

Nem kell ahhoz feltétlenül a szellemekben hinni, hogy egy ilyen múlttal rendelkező házról azt gondoljuk, hogy rosszak az energiái - mondta a lapnak egy helyi asszony.

A Bors elérte az új lakókat, de nem akartak nyilatkozni. Annyit azért elárultak, hogy természetesen

hallottak arról, hogy mik történtek az új otthonukban, ez rossz érzéssel is töltötte el őket, de már csak a saját életükkel foglalkoznak.