Szexuális ragadozó kapott el egy nőt egy miskolci buszmegállóban

rendőrszalag, rendőrség, tetthely, támadás, késelés
rendőrszalag a tetthelyen (illusztráció)
Vágólapra másolva!
Egy hajnalban buszmegállóban várakozó nőt megragadtak, egy füves területre vonszoltak, lelökték a földre és leszorították, hogy megerőszakolják. A közelben lakók miatt menekült el a támadó, mivel meghallották a segélykiáltását. Az ügyben egy 21 éves férfit vádolnak szexuális erőszakkal a Miskolci Járási Ügyészség munkatársai.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint május közepén, egy hajnalban történt az eset. Miskolcon egy részeg fiatal az utcán gyalogolt, amikor észrevette a buszmegállóban egyedül várakozó nőt.

A háta mögé lépett, két kézzel megszorította a tarkójánál és tíz méteren át vonszolta, amíg egy füves területre nem ért.

A nő próbált ellenállni. Többször kérte a férfit, hogy hagyja békén, aztán egy hirtelen mozdulattal kiszabadult a fogásából, és védekezésképpen meglökte a mellkasánál. A támadó nem esett el, csak megtántorodott. Összeverekedtek, majd a férfi a nőt háttal a földre lökte, ráült és a földhöz szorította. Lehúzta a lábáról a ruhát és saját nadrágját is levette.

Meg akarta erőszakolni, de a nő összeszorította a lábait, miközben folyamatosan segítségért kiabált.

rendőrszalag a tetthelyen (illusztráció) Forrás: Police.hu

A közelben lakók meghallották a nő segélykiáltását, és megzavarták a támadót, aki végül elszaladt. Az ádozat 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta az esetet. Szexuális erőszak miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő. Ezután indult hajsza a férfi után, akit sikerült elfogni, majd meggyanúsították a támadással. Az ügyészek a letartóztatott, eddig büntetlen férfit börtönbe küldenék.