Minden jogi akadály elhárult a gyermekvédelmi népszavazás megtartása elől

Vágólapra másolva!
Gyermekvédelem igen, genderideológia nem: az Alapjogokért Központ már évek óta hívja fel a figyelmet a teremtett férfi és női nemeket megkérdőjelező elmebaj veszélyeire. A központ üdvözölte az Alkotmánybíróság döntését. 
Vágólapra másolva!

Az Alapjogokért Központ üdvözli az Alkotmánybíróság gyermekvédelmi népszavazást helybenhagyó határozatát. A döntéssel minden jogi szűrőn átment a kezdeményezés, így a köztársasági elnök kitűzheti a referendum időpontját, ami akár egyazon napon is lehet az országgyűlési választással. Míg ez esetben a genderideológiától mámoros baloldal „ostobaságnak" tartja a referendumot, maga is azt kezdeményezett két másik kérdésben. Függetlenül azonban az aláírásgyűjtés gyorsaságától, a jogszabályok értelmében ezekben az ügyekben már csak a következő Országgyűlés dönthet.

Gyermekvédelem igen, genderideológia nem: az Alapjogokért Központ már évek óta hívja fel a figyelmet a teremtett férfi és női nemeket megkérdőjelező elmebaj veszélyeire, a szivárványos propaganda pedig egyre inkább a kiskorúakat veszi célba, őket igyekszik nyílt és sundám-bundám módon „érzékenyíteni" az aszexuális genderfluiditás vagy a non-bináris agenderek iránt.