Egy nő társkereső oldalon csalt ki milliókat egy férfitól

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy sarkadi nő az egyik társkeresőn ismerkedett meg egy férfival, akivel beszélgetni kezdtek. A nő végül különféle indokokkal pénzt kért tőle, amit nem állt szándékában visszaadni.
Vágólapra másolva!

A nő tavaly februárban ismerkedett meg az egyik internetes társkeresőn a 34 éves, vésztői férfival. Először a férfi írta nőnek, majd beszélgetni kezdtek.

A nő elpanaszolta neki, hogy válófélben van, terhes és nincs pénze. Fotókat küldött magáról, majd különböző okok miatt pénzt kért a férfitől.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Azt hazudta neki, hogy ha eladják a férjével közös házukat, akkor megadja a tartozást és új életet kezdhetnek együtt.

Többek között ügyvédi munkára is kért kölcsön pénzt. Amikor a férfi gyanút fogott, és fel akarta hívni az ügyvédet, a nő megadta neki az élettársa anyja számát.

Az asszony ügyvédnek kiadva magát válaszolt a férfi kérdéseire, majd megadott neki egy bankszámlaszámot, amire összesen 11 alkalommal utalt pénzt.

A nő a módszerrel több mint 5 millió forintot csalt ki a férfitól.

A 22 éves sarkadi nő és az élettársa anyja ellen csalás miatt indított eljárást a rendőrség, amit mostanra befejeztek. Az ügy iratait elküldték az ügyészségre.