Először szólalt meg L.L. Junior korábbi kedvese, mióta kiderült, az ügyészség szerint nem felelős a gyereke haláláért

Eltemették L. L. Junior kisfiát, Dávidkát
Vágólapra másolva!
Könnyebb a lelkem valamelyest - mondta a Blikknek Hopp Csilla. L. L. Junior korábbi kedvese múlt héten értesült arról, hogy az ügyészség szerint nem felelős a kisfia két és fél évvel ezelőtti halálos balesetéért. Csilla barátnője ellen azonban vádat emeltek.
Vágólapra másolva!

Hangos zokogásban tört ki múlt héten Hopp Csilla, amikor szembesült vele, hogy a hatóság szerint nincs büntetőjogi felelőssége kétéves kisfia, Dávidka két és fél évvel ezelőtti halálos balesetében - írja a Blikk. L. L. Junior korábbi kedvese a lapnak azt mondta, hogy könnyebb a lelke valamelyest, ám nem nyugodott meg teljesen, ugyanis a barátnője, P. Carmen ellen vádat emeltek az ügyben.

A lap szerint Csillát nagyon megviselte, hogy a barátnője ilyen helyzetbe került, ráadásul

Carmen várandós, a nyolcadik hónapban jár, veszélyeztetett terhes.

Bár az ügyet nagy valószínűséggel még jó pár hónapig nem tárgyalják, a vádlottnak minden erejével azon kell lennie, hogy születendő gyermeke érdekében megőrizze a nyugalmát és az egészségét.

– Megértem Csilla szavait. Továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy az eljárást már a nyomozati szakban meg kellett volna szüntetni, mivel sem az ügyfelem, sem a barátnője nem felelősek a bekövetkezett balesetért – mondta a Blikknek Horváth B. Gábor, Hopp Csilla ügyvédje.

A Blikk megkereste P. Carmen ügyvédjét is, ám mivel még nem kapták meg a vádiratot, egyelőre nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

Carmen fogta a kisfiú kezét

L. L. Junior volt kedvese, Csilla 2019 augusztusában két gyermekével és barátaikkal voltak, amikor

Dávidka a piros jelzés ellenére kiszaladt az útra, ahol elütötte egy autó.

Eltemették L. L. Junior kisfiát, Dávidkát Forrás: Life.hu

A nyomozás közel két évig tartott, az édesanyát gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség az ügyben, majd vádemelési javaslattal küldték meg az iratokat az ügyészségnek, ahol azonban az a döntés született, hogy Csilla nem hibás a tragikus baleset miatt, a barátnője, Carmen viszont igen. A hatóság szerint mivel a fiatal nő fogta a kisfiú kezét, ezért neki kellett volna vigyáznia rá.