Női leggingsek - divatos stilizáció telére

Vágólapra másolva!
Manapság azt látjuk a divat világában, hogy elkezdünk visszatérni a múltba. Azok a ruhadarabok, amelyek nemrég a high fashion stílus jutott eszünkbe, most újra a kifutókon van. Erős kötődés a 90-es és 2000-es éveknek, köszönhetően a mindennapi stilizációnak, ami fényben pompázik - visszatértek az energikus színek, minták erőssége, nem mindennapi összekapcsolás és kontraszt, ami érinti a különböző hordott anyagot és szövetet. A sikernek köszönhetően megjelentek a női leggingsek - ami már rég elhagyta a sportos ruházat keretét.
Vágólapra másolva!


Forrás: ozonee.hu

Női leggingsek - stilizáció, mint a kifutókon

Megsúgjuk, hogyan hordjad, hogy a legdivatosabb legyél. Úgy, mint a divat kifutókon visszatérve a klasszikus lépésekhez. Mert senki nem mondta azt, hogy a divat nem kapcsolódhat össze a napi komfortérzettel!

Elegáns kimenős stilizáció, vagy olyan ami casual karakterrel rendelkezik színes leggingsek főszerepében, ezt megtapasztalhattuk a Richard Queen divatbemutatóján (2020 ősz), továbbá Balenciaga (tavasz/nyár 2017). A színes leggingsek párosítva voltak, a sima golffal és pólóval például fekete színben. Ez egy merész megközelítés: a gazdag mintázatnak köszönhetően, ez a ruhadarab mindenképpen feltűnő volt. Természetesen továbbra is lehet hordani a leggingset - ez egy nagyszerű megoldás a stilizációban a monotónia áttörésére.

Mivel állítsuk össze a női leggingseket? Télre érdemes az ebben a szezonban menő nehéz bőrcipőt választani katonai stílusban. A nagy platform, hosszabb forma, szíjas díszítéssel és csattal, ez az idei sláger. Abban az esetben, hogyha bakanccsal rendelkezel (vagy tervezel vásárolni a közeljövőben) az összeállításhoz választhatsz mintás leggingset fekete színben. Megtalálod őket az Ozonee boltjában, ahol aktuálisan sok modellt vásárolhatsz kedvező áron: https://ozonee.hu/hun_m_Noi_Nadragok_Leggingsek-6880.html.

Színes leggingsek és oversize kardigán a hozzá tartozó pulóver, vagy egy kicsit nagyobb öltöny ez egy nagyszerű megoldás a mindennapokban! Beválik természetesen a melegítőfelső, ami a legdivatosabb verzióban kapható. A szűk nadrág nagyszerű kontrasztot biztosíthat a széles felsőhöz, a színeknek köszönhetően, pedig beválnak az egységes kötött anyagokkal, hogy olyan összeállítást hozzál létre, ahol nem fogod azt érezni, hogy át vagy öltözve! Nagyon sok az opció, válaszd a kedvenced és élvezd a kényelmet a mindennapokban!

Női leggingsek téli összeállításban

Amikor összeállítod a téli ruhatáradat, elgondolkodhatsz azon, hogy a leggingsek a megfelelő választás lesz -e. A válasz ezen a szinten nagyon egyszerű, de megsúgjuk azt, hogy milyen külső ruházattal érdemes őket összekapcsolni. A legdivatosabb választás mostanság a tollkabát, vagy a klasszikus hosszú kabát. A jó hír az, hogy nagyon könnyedén összeállíthatod a hozzátartozó leggingset! Ha szeretnél egy erős szint összehozni, bátran vállalsz olyan kiegészítőket, ami illeszkedik a te kedvedhez. Akik szeretik a klasszikus dolgokat, javasoljuk a sima leggingset (fekete, szürke, bézs, vagy barna) ami kiválóan fog kinézni egy nagyméretű toll kabáttal, fonalból készült hosszúkabáttal, vagy a híres "macival", továbbá puha, felhő hótaposóval. Ebben az outfitben nagyon könnyű, meleg lesz, ugyanakkor stílusosan fogod magad érezni!