Csepregi tragédia: újabb megerősítés a gyerekgyilkossági ügyben

Holttestet találtak egy családi házban Csepregen, Csepreg, 2022.02.08.
Vágólapra másolva!
Egy csepregi házban holtan találtak rá egy két és fél éves kisgyerekre. Ahogy azt tegnap megírtuk, a gyerek testén sérülések voltak, már az elsődleges vizsgálatok után egyértelműnek tűnt, hogy gyilkosság történt. Ezt erősítette, hogy a rendőrök még aznap büntetőeljárást indítottak az ügyben. Most pedig azt is megírták, hogy milyen ügyben nyomoznak, ettől pedig még egyértelműbb lett minden, annak ellenére, hogy egyelőre rengeteg megválaszolatlan kérdés van.
Vágólapra másolva!

Halált okozó, segítségnyújtás elmulasztása miatt folytatnak nyomozást a rendőrök - tudtuk meg néhány perccel ezelőtt. A rendőrök egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ami biztos, hogy egy csepregi házban tegnap meghalt egy két és fél éves kisgyerek, aki a 7 hónapos kistestvérével, illetve apjával volt otthon. Előbbit a hatóság emberei hozták ki a házból, a fotók alapján teljesen jól volt. Az apát viszont kórházba vitték, információink szerint ő megpróbált öngyilkos lenni, előtte ő ölhette meg saját gyerekét.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Tegnap, amikor ott jártunk Csepregen, azt is megtudtuk, hogy amikor a tragédia történt, a gyerekek anyja bevásárolni lehetett.

A párnak öt gyereke volt, hárman óvodában voltak, amikor testvérük meghalt. Az anya úgy tudjuk, terhes.

A mentősöket információink szerint az apa hívta ki, azt állítva, hogy a gyerek fulladozni kezdett szén-monoxid-mérgezés miatt.

A helyszínen azonban nem mértek a levegőben magas szén-monoxid-koncentrációt, a gyerek holttestén pedig sérüléseket találtak.

„Pár évvel ezelőtt egy másik házban történt hasonló eset. Akkor egy férfi két gyerekével végzett".

2013. február 14-én az utca, ahol a két kisgyerek és egy férfi holttestét találták meg egy családi házban. A mostani tragédia is ebben az utcában történt Forrás: MTI/Nyikos Péter

Akkor egy férfi miután megölte két gyerekét, öngyilkos lett. Az akkori eset és a mostani kísértetiesen hasonlít egymásra, ráadásul mindkét tragédia, nem csak egy településen, egy utcában is történt, a két, ház alig ötven méterre van egymástól.