Levágta egy kecske fejét, megölt egy kutyát, aztán rettegésben tartotta cellatársait a kaposvári férfi

Vágólapra másolva!
Egy dárdával szúrta le kutyáját egy férfi, mert az az engedélye nélkül vett el ételt az asztalról. Egy másik kutyát is majdnem megölt, az csak a szerencsének köszönhetően élte túl a támadást. Egy kecske fejét bosszúból vágta le, és közel egymillió forinttal lopta meg élettársát. Amikor ezek miatt börtönbe került, terrorizálni kezdte zárkatársait, egyiküket egy pengével meg is vágta.
Vágólapra másolva!

A kaposvári férfi 2018-ban ismerőseinél volt Makó környékén, amikor a társaság egyik tagjának kutyája a szájába kapott egy kisebb kutyát, és elszaladt vele. A kiskutyát rövid időn belül el lehetett venni a nagyobbtól, azonban

a férfi úgy gondolta, hogy az ilyen állatnak el kell pusztulnia, ezért egy fokossal füle mögött megütötte.

Forrás: Ügyészség

Két hónappal később Kaposvár kertvárosi részén saját kutyáját egy dárdával azért szúrta le, mert az az engedélye nélkül vett el ételt az asztalról.

Két évvel később egy kaposvári állatmenhelyen bosszúból levágta egy kecske fejét és azt magával vitte,

mivel egy szamár miatt konfliktusban állt a menhellyel.

Forrás: Ügyészség

A vádirat szerint korábban ellopta élettársa több mint 850.000 forintját és az iratait, és a nő orvosi kezelésére vonatkozó dokumentumait megosztotta egy internetes oldalon.

2020-ban tartóztatták le és került börtönbe, ahol többszörösen büntetett előéletű társával tartották rettegésben cellatársaikat, köztük több idősebb férfit. Ahogy ők nevezték,

a leckéztetések mellett azokat a ruháikat, amik nekik tetszettek, elvették, ahogy az ételük egy jelentős részét is,

és rendszeresen vásároltattak is maguknak. Amikor az egyik férfi közölte, hogy nincs több pénze, egy pengével mindkét férfi megvágta a karját.

A férfit letöltendő börtönre ítélhetik.