A baloldal az időjárást hibáztatja az elképesztő választási kudarc miatt - videó

Választás 2022, 2022-es magyarországi országgyűlési választás, eredményváró, ellenzék, Márki-Zay Péter, Egységben Magyarországért, Városliget
Budapest, 2022. április 3. Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke beszédet mond a az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Nem vicc: az időjárást hibáztatták a baloldalon az eredményekért. Az ATV tudósítója arról is beszámolt: eret vágtak a baloldalon az este! - írja Deák Dániel hivatalos Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

"Van egy asztal, ami körül ülnek a tanácsadók, és hát szó szerint mondom, eret vágnak, ez az információ jött ki. Próbálják találgatni, hogy ennek mi lehet az oka, és komolyan és több mindenkitől elhangzott az a mondat, hogy hát az időjárás" - mondta az ATV riportere.

A baloldali tanácsadók tehát az elsöprő Fidesz-győzelemre azt a magyarázatot tudták kitalálni hosszas megbeszélés után, hogy rossz volt az időjárás.