Sírva reagált a Fidesz elsöprő győzelmére a trágár beszédével ismertté vált Nagy Blanka - videó

Budapest, 2019. január 19. Nagy Blanka diák beszédet mond a munka törvénykönyvének az önkéntes túlmunkaidő bővítéséről szóló módosítása elleni tüntetésen a fővárosi Várkert Bazár előtt 2019. január 19-én. MTI/Mónus Márton
Vágólapra másolva!
„Fogom magam és nem jövök haza Rómából" - így reagált a trágár beszédéről híressé vált baloldali aktivista Nagy Blanka a Fidesz mindent elsöprő győzelmére - írja a Mandiner.
Vágólapra másolva!

Nagy Blanka, ismert ellenzéki aktivista is sírva nyilatkozott az Euronewsnak, és könnyek között jelentette be, hogy nem jön haza Rómából, és elege van az itthoni helyzetből.

Nagy Blanka Forrás: MTI/Mónus Márton

– zárta indulatosan a nyilatkozatát az aktivista a Fidesz győzelmét követően.

Nagy Blanka 2018-ban került először a figyelem középpontjába, amikor egy kecskeméti tüntetésen szólalt fel. 2019-ben sikertelenül indult az önkormányzati választásokon a Momentum színeiben. Nagy Blanka volt MSZP-s aktivista is, és 2019-ben közösen fellépett Gyurcsánynéval egy uniós kampányrendezvényen is.

Nagy Blankáról legutóbb a Békemenet napján hallhattunk, amikor egy „húzzatok a picsába" feliratú táblával vonult a rendezvényen, amely rovásírással volt a táblára írva.