Dunai Mónika: Ki kell lépni a buborékból

Vágólapra másolva!
Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a választási győzelméről, valamint a siker zálogáról.
Vágólapra másolva!

A politikus elmondta, hogy nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy egyetlen kormánypárti képviselőként sikerült győznie fővárosi választókörzetében, ami Rákosmentét és Kőbánya egy részét foglalja magába. Sok munka kellett a sikerhez, amit nemcsak a jelöltnek, hanem a segítőknek is el kellett végezni. Egy biztos, tette hozzá, a választókörzet hatalmas fejlődés előtt áll.

Arra a kérdésre, hogy a sikeres választás után mit kell tenni az árkok betemetése érdekében, Dunai Mónika úgy válaszolt, azt, amit eddig is tett, és tettek a kormánypártok is, beszélgetni kell az emberekkel. Beszélgetni, ha kell, a kételyeket eloszlatni, a kérdésekre válaszolni. Mindenkivel szóba kell állni, hiszen a képviselő, ahogy a kormány is, minden emberért cselekszik, nem csak azokért, akik megválasztották. 2010 óta a kormány folyamatosan így tett, hiszen voltak népszavazások, voltak nemzeti konzultációk, ahol megkérdezték az emberek véleményét, és a kérdésekre adott válaszok alakították a kormányzati politikát. Például a sikeres családtámogatási programok esetében is.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.