Egy mezőkövesdi férfi az egyik helyi kocsmában összefutott azzal is ismerővel, akivel egy héttel korábban összevesztek. Odament hozzá, kötekedni kezdett és aztán egy sörösüveggel többször fejbe vágta.

A férfi augusztus végén éjszaka az egyik mezőkövesdi kocsmában ivott, amikor meglátta azt, akivel azt egy másik kocsmában összeveszett korábbanA kötekedéséből vita alakult ki közöttük, aztán a férfi meg akarta támadni, de ismerőse tenyérrel eltolta magától.

A férfi ekkor még jobban felháborodott, áldozata viszont hátat fordított neki, hogy elkerülje a vita folytatását.A támadó viszont nem hagyta abban, a nála lévő sörösüveggel fejen vágta az áldozatot, aki a földre esett. Aztán még hármat kapott a fejére.Végül az ismerős élettára közéjük állt, a többi vendég pedig lefogta a támadót.

Az ismerősnek darabokra tört az orra és benyomódott a halántékcsontja. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg életveszélyesen. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a 46 éves férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.