A melegeket gyalázza a jobbikos jelölt

Komjáti Zoltán
Vágólapra másolva!
Alföldi Róbert rendezőnek címzett Facebook-bejegyzésében egy „Meleg Pestis" című számot osztott meg Komjáti Zoltán, a Jobbik szegedi elnöke, a baloldal közös jelöltje.
Vágólapra másolva!

Meleg Pestis – ez a címe annak a számnak, amit Komjáti Zoltán osztott meg közösségi oldalán. A poszthoz azt írta: „Alföldi Robertának”, amivel Alföldi Róbert rendezőre utalt, aki nyíltan homoszexuális.

Forrás: Facebook

A gúnyos Facebook-bejegyzésből az is kiderül, hogy

Komjáti szerint „mocskos buzi felvonulás” a Pride.

Nem meglepő a jobbikos Komjáti kirekesztő, homofób bejegyzése, hiszen pártja korábban betiltatta volna a felvonulást, ráadásul, ahogy arról az Origo beszámolt, Komjáti szélsőséges nézeteket vall egyes kisebbségekkel szemben.

Komjáti Zoltán egyébként a szegedi Jobbik elnöke: a hat baloldali párt támogatásával lesz az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje a június 26-i időközi választáson.

Mint megírtuk,

a szegedi Jobbik egy munkacsoportja korábban a szegedi cigányság visszaszorítását, a cigányság által „elfoglalt terek” visszaszerzését és a „magyar faj” ügyének képviseletét tűzte ki céljául.

Ez abból a prezentációból derül ki, amit Tóth Péter a Jobbik volt megyei elnöke készített.

A jobbikos szerveződés az Élettér Munkacsoport nevet kapta Forrás: Origo

A szerveződés az Élettér Munkacsoport nevet kapta, amely – a csoport céljait tekintve – minden bizonnyal

Hitler élettérrel kapcsolatos elméletére utal.

Komjáti ráadásul saját ruháján is hirdette a szerveződést.

Forrás: Origo

Komjátitól nem áll messze a szélsőséges ideológia, hiszen korábban Facebook-oldalán is Hitlert éltette.

Láthatóan a Jobbik semmit sem változott, hiába borult össze a baloldallal, és hiába hangoztat mást, továbbra is olyanok politizálnak a pártban, akik botrányos homofób, rasszista, antiszemita kijelentéseket tesznek, és ez a baloldal pártjait sem zavarja.

A baloldal, mivel érdekei úgy kívánják, csendben elnézi, hogy a Jobbik botrányt botrányra halmoz, politikusai pedig szélsőséges nézeteket vallanak, sőt kiállnak a Jobbik mellett.

Hiszen, ahogy korábban a zsidókat „tetűcsúszdásoknak”, Budapestet pedig Judapestnek nevező jobbikos Bíró László mögött, úgy most Komjáti Zoltán mögött is felsorakoznak.