Drámai fordulat: eltűnt VV Fanni gyilkosának nagymamája

vv fanni, utolsó képek
Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották.
Vágólapra másolva!
Megdöbbentette a dunaújvárosi szomszédokat a VV Fanni meggyilkolásáért első fokon életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt B. László súlyos büntetése. A férfi az utóbbi években a nagymamájánál lakott, ő azonban most elbújt a világ elől.
Vágólapra másolva!

B. Lászlót a bíróság bűnösnek mondta ki, és első fokon életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte azzal a kitétellel, hogy legkorábban 25 év letöltése után bocsátható feltételesen szabadlábra. A döntés szerint ő oltotta ki VV Fanni életét még 2017-ben. A vádlott mindvégig tagadta a bűnösségét, és közvetlen környezete is hitt az ártatlanságában. Az ítélethirdetésig házi őrizetben volt, a nagymamájával lakott együtt.

Novozánszki Fanni

A Bors most felkereste a férfi otthonát, ám nagymamája a csengetésre nem nyitott ajtót. A társasház egyik lakója szernt az asszonyt az ítélet óta nem látták. - Úgy véljük, inkább elbújik a világ elől szégyenében. Biztos vagyok benne, hogy menekül a kérdések elől.