Egy hazafele sétáló férfire csapott le a 37 éves ukrán rabló, aki összeverte, majd meglopta áldozatát. A sebesültnek sikerült elmenekülni és segítséget kérni. A támadót rövid időn belül elfogták a kecskeméti rendőrök, és jelenleg is letartóztatásban van.

Szórakozni ment egy megyeszékelyi férfi idén május 6-án este Kecskeméten. Hajnalban, a buliból hazafele sétálva egyszercsak a földön találta magát.

A következő pillanatban már egy férfi ült a mellkasán és ököllel ütötte az arcát.

A bántalmazás során egy pillanatra még el is ájult az áldozat, majd amikor ismét magához tért, a kabátja zsebében turkált a támadója. A sértettnek sikerült lelökni a rajta ülőt, majd segítségért kezdett szaladni. Nem sokkal messzebb meglátott egy tinédzser társaságot és odarohant hozzájuk. A fiatalok mentőt és rendőrt hívtak a bajbajutotthoz.

Forrás: police.hu

A rendőrök kiérkezésekor ismét megjelent a rabló, akit az áldozat egyből felismert.

A támadó próbálta tagadni tettét, de véres volt a keze és a ruhája.

A 37 éves ukrán férfit előállították és őrizetbe vették a rendőrök, a sérültet pedig kórházba vitték a mentők. Idő közben az is kiderült, hogy az áldozattól a telefonját és közel száz ezer forintot vett el a férfi, amit a helyszín közelében meg is találtak a rendőrök, és visszaadták a tulajdonosának.

A gyanúsított jelenleg is előzetes letartóztatásban van. A nyomozást a napokban befejezték és megküldték az iratokat az illetékes ügyészségnek.