A rendőrségre ment volna a kilenc napja eltűnt inárcsi édesanya

Bozsik Mária, Inárcs
Vágólapra másolva!
Már kilenc nap telt el azóta, hogy a Pest megyei Inárcson élő Bozsik Máriának rejtélyes körülmények között nyoma veszett. A kétgyermekes édesanya először a rendőrségre, majd munkába indult volna aznap hajnalban, de egyik helyre sem érkezett meg - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

A kutatócsapatok a közeli erdőben is keresik az asszony holttestét, és ugyan egyre több jel utal arra, hogy valami súlyos dolog történhetett vele, a rendőrség egyelőre eltűnésként kezeli az ügyét - írja a lap.

Mária az eltűnésekor

a rendőrségre akart menni a munkahelye előtt, hogy intézkedjen a gyermekelhelyezési perben,

ami a 14 éves lányáért zajlik annak apjával. A férfi, P. István korábban börtönben is ült. A lap elérte a férfit, aki azt mondta, semmi köze ahhoz, hogy a volt párjának nyoma veszett. Állítja, elsőként a közösségi oldalakról, aztán a médiából értesült az eltűnéséről.

Bozsik Mária Forrás: Blikk

A férfi azt mondta, nem tartották a kapcsolatot már jó ideje, csak a bírósági tárgyalásokon találkoztak évente kétszer. Arról is beszélt, hogy nemrég

elkészült egy igazságügyi elmeorvosi szakértői vélemény, ami az asszony számára elég súlyos dolgokat állapított meg,

és ami szerint ea végső döntésre is hatással lehet majd. Az én vizsgálatomat még nem végezték el, nem kaptam rá időpontot - magyarázta a Blikknek István, aki elmondta: a nőt évtizedekkel ezelőtt már körözték eltűntként, akkor szándékosan bujkált az országban. Nem tartja kizártnak, hogy a bírósági ügy miatt most is erről lehet szó.