Többször rongált és lopott egy komáromi férfi pár óra alatt

Vágólapra másolva!
Egy komáromi férfi pár óra alatt betört egy ablakot, betört egy étterem udvarára és feltört egy autót, és több tárgyat, élelmiszert el is lopott.
Vágólapra másolva!

A férfi augusztus 23-án, hajnalban pár óra alatt több bűncselekményt is elkövetett Komáromban. 0 óra 20 perc körül betörte egy épület rácsos ablakát egy fadarabbal, majd ellopott onnan két, horgász orsós papírdobozt a benne lévő alkatrészekkel együtt, amik ezer forintot értek.

Nagyjából 10 perccel később betört az egyik helyi étterem udvarára, majd megpróbált az épületbe is bejutni, de nem sikerült neki.

Az udvaron egy hűtőből kilopott egy üveg pezsgőt, egy fémtálcát és négy egész sonkát.

Ezek után feltört egy kocsit, amiből kivett 6 ezer forintot, két darab, 5 literes zacskós bort, jégkaparót és egy öngyújtót. Ezek együttes értéke nagyjából 100 ezer forint.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ezek után a nyitott ablakon keresztül bemászott a buszállomás irodájába, ahonnan ellopott egy 300 ezer forint értékű jegykiadó gépet.

Hajnali 3 órakor egy épület lépcsőházi bejárati ajtaját megdobta egy köztéri kukával, ami miatt kitört az egyik üvege.

Ezeken kívül, valamikor hajnali fél 1 és fél 6 között egy áruház bejárati ajtó melletti panoráma üveg külső tábláját betörte. Ezzel 1 millió forintos kárt okozott.

A férfi ellen lopás és más bűncselekmények miatt indult eljárás, az ügyészség pedig javasolta a letartóztatását, amit a bíróság 1 hónapra elrendelt. A végzés nem jogerős – írja a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.