Rátámadtak egy férfire Zuglóban

Vágólapra másolva!
Elfogták azt a fiatal férfit a zuglói rendőrök, aki azért, hogy megtarthasson egy autóból ellopott táskát, rátámadt meglopott áldozatára.
Vágólapra másolva!

Árurakodás miatt állt meg egy férfi az autójával egy bolt előtt augusztus 24-én 10 óra körül Budapest 14. kerületében. Csak pár percre hagyta magára a kocsiját, de egy férfinek ez elég volt.

Kihasználta, hogy nem zárta be a kocsit és az anyósülésen hagyta a hátizsákját a sofőr. Kikapta a kocsiból és elmenekült.

Amikor a sofőr visszaért, egy szemtanú elmondta neki, merre menekült a férfi. Miközben telefonon rendőri segítséget kért, utolérte a rablót, és az értékek visszaadására szólította fel. A táska tartalmának egy részét a földre szórta, aztán a férfit többször arcon és mellkason vágta. A sofőr könnyebben sérült meg.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányságának járőrei a bejelentés után 10 percen belül a helyszínre értek és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Dánielt. A 25 éves férfinél megtalálták az áldozata nevére kiállított okmányokat, bankkártyát és az ellopott pénzét is. A rendőrök a kerületi rendőrkapitányságra vitték a férfit, ahol gyanúsítottként hallgatták ki rablás megalapozott gyanúja miatt.