Nem tudta elfogadni a győri férfi, hogy elhagyta a szerelme, ezért kegyetlen ámokfutásba kezdett

telefon zaklatás depresszió Öngyilkos lett egy 14 éves angol lány
Megan Evans azért vetett véget az életének, mert a kortársai rendszeresen zaklatták őt egy telefonos applikáción keresztül (képünk illusztráció)
Vágólapra másolva!
Rendszeresen zaklatta volt szerelmét egy győri férfi. Volt, hogy a nőt a saját lákásába, és volt, hogy az ő autójába zárta be. Az autóban ülve azzal fenyegette, hogy a Dunába hajt. Két hónap alatt több mint 500-szor zaklatta telefonon, de olyan is előfordul, hogy a nő lakása előtt hallgatózott. Ámokfutásában az sem zavarta, hogy a bíróság korábban három évre próbára bocsátotta a nő zaklatása miatt. Most ismét vádat emeltek ellene.
Vágólapra másolva!

A férfi idén tavasszal

megragadta a nő nyakát, elvette a kulcsait és a telefonját, és bezárta őt a nő győri lakásába,

és csak azután engedte ki, hogy a nő beleegyezett abba, hogy később találkozni fog vele.

Egy hónappal később újra megjelent a nő otthonánál, ahonnan nem engedte le a nőt a a mélygarázsba. A nőt végül a biztonsági szolgálat mentette ki a szorult helyzetéből.

Egy héttel később a férfi újra megvárta a nőt a lakásánál, ahol

kitépte a kezéből a kulcsait és a telefonját, mire a nő elfutott. A férfi utána kiabált, hogy az autójában találja meg a holmiját.

A nő futva indult az autójához, ahol a férfi utolérte, belökte őt az autó hátsó ülésére, lezárta az ajtókat és az autóval elindult a Duna felé azzal fenyegetőzve, hogy a Dunába hajt. A nőt ismét csak azután engedte el, hogy az megígérte nekik, hogy találkozni fog vele.

A férfi ebben az időszakban rendszeresen hallgatózott a nő lakása előtt.

Többször az ajtót rugdosva azt követelte, a nő mondja meg neki, kivel beszél telefonon.

Közben két hónap alatt több mint 500-szor zaklatta telefonon.