Betörte egy 18 éves fiú koponyáját egy biztonsági őr Tiszakécskén

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy 31 éves, kecskeméti férfival szemben indítottak eljárást a tiszakécskei rendőrök, mert a gyanú szerint életveszélyesen bántalmazott egy 18 éves fiatalt biztonságszolgálati feladatainak ellátása közben.
Vágólapra másolva!

2021. július 4-én hajnalban Tiszakécskén az út mellett, a fűben feküdt egy 18 éves férfi, amikor egy éppen hazafele autózó helybéli észrevette és megállt, hogy segítsen rajta. A bajbajutott fiatal nehezen kommunikált. Segítője kocsiba ültette és havitte, mivel korábban egy internetes oldalon már látta, hogy édesanyja keresi. A kamaszt to vábbra sem érezte jobban magát, ezért a barátnője unszolására kórházba vitték.

Itt derült ki, hogy megsérült az éjszaka, amikor rátámadtak.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A tiszakécskei rendőrök súlyos testi sértés miatt kezdtek nyomozni az ismeretlen támadóval szemben. Hamar rájöttek, hogy a fiatal a helyi Tiszaparton bulizott. Az egyik szórakozóhely biztonsági személyzetének emberére terelődött a gyanú. A férfi megütötte, aminek következtében

koponyaalapi törése lett és az agya is bevérzett a megtámadott kamasznak.

Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy ezek életveszélyes sérülések, ezért a 31 éves, kecskeméti férfit életveszélyt okozó testi sértés miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozást most fejezték be a rendőrök. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték el az illetékes ügyészségnek.