A magát noÁrnak hívó baloldali aktivista, Molnár Áron cége megduplázta a bevételeit egy év alatt

tüntetés, 2022.09.02., tanár, pedagógus, diák, oktatás, Szent István tér, Bazilika, Belügyminisztérium, Fővám tér, Budapest, Molnár Áron, Noár, színész
Molnár Áron
Vágólapra másolva!
Molnár Áron, azaz NoÁr a baloldal legújabb reménysége. Legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy olcsó ruhákra rányomtatja baloldali tüntetések szimbólumait, amit aztán túlárazva értekesít a követőinek. Állítása szerint több milliós bevétele van az adományokból, megnéztük, hogy ebből mi igaz. Egyelőre annyi derült ki, hogy családi bizniszként működnek a vállalkozásai - írja a Tűzfalcsoport.
Vágólapra másolva!

Sem Tibi atyának, sem pedig Hont Andrásnak nem tetszett, hogy noÁr a webshopjában már a tanártüntetések szimbólumával ellátott marketing termékeket árusít.

Molnár Áron, a baloldali aktivista Fotó: Polyák Attila - Origo

A két közszereplő ezt szóvá is tette, akik kaptak érte hideget-meleget egyaránt. Az RTL Klub valami rejtélyes oknál fogva védelmébe vette a „színész-provokátor" Áront, és hosszú cikkben mentegették őt.

Tibi atya bejegyzése szerint noÁr aprópénzre váltja a pedagógus- tüntetést, hiszen a kiállás szimbólumát árulja. Mint fogalmaz:

Áron már régóta ismert szereplője a baloldali szcénának. Üstökös, ami szótári meghatározás szerint is nagy sebességgel, látványosa tart a semmibe és viszonylag rövid idő alatt ég el. Viszont a pénznek nyoma van. Ennek járt utána a Tűzfalcsoport.

Első pillantásra noÁr -ról azt feltételezné az ember, hogy egy civil szervezet áll mögötte, hiszen a baloldalon manapság divat a civilekre hivatkozni. De rövid utánajárás után rájön az ember, hogy Molnár Áron ennél sokkal fifikásabb, hiszen a civil szervezetek átláthatóságának kritériumát úgy tudja kiküszöbölni, ha magánvállalkozást indít.

Forrás: Tűzfalcsoport

A weboldalát böngészve hamar meg is találja bárki a noÁr mögött lévő céget, ami nem más mint a A noÁr mi vagyunk! Nonprofit Kft. Ez egy Molnár Tímea és Molnár Áron nevére bejegyzett társaság, amely a közhasznúsági jelentés szerint éves szinten 11 millió forintos bevételt termel.

Már önmagában az is sokatmondó, hogy az átláthatóságért küzdő baloldali mozgalmár a saját testvérével alapít vállalkozást, de ezen most nagyvonalúan azért lendüljünk túl, mert ennél azonban sokkal érdekesebb az a vállalkozás, amelyben szintén érdekelt Molnár Áron. Ez pedig nem más, mint a Dadu-Dance Művészeti Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Forrás: Tűzfalcsoport

Ez a cég egy év alatt megduplázta a forgalmát miközben 1 főt foglalkoztat. Vezetője nem más, mint Molnár Áron felesége, Duda Éva Marianna.

A lenti grafikonon is jól látszik, hogy mind az adózott eredmény, mind pedig a tárgyi eszközök állománya meghatványozódott. Nem túlzás tehát kimondani, hogy alvállalkozás bevételei egyik évről a másikra hihetetlenül megnőttek.

Forrás: Tűzfalcsoport

NoÁr feleségének a cégében csak a tárgyi eszközökbe 131 milliót fektettek, és 142 millió forint volt a mérleg főösszegük.

Forrás: Tűzfalcsoport

Nem rossz eredmény ez egy mindösszesen 1 főt foglalkoztató vállalkozás esetében.

Molnár Áron nem véletlenül próbálja meg meglovagolni a baloldali tüntetések hullámait.

Ha csak 100 darab kapucnis pulcsit ad el darabonként 17 ezer forintért, akkor 1,7 millió forint bevétel üti a markát. Ennyiért már igazán megéri tüntetni.