A kirabolt dohányboltban rekedt egy nevetséges rabló Kiskunfélegyházán

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Teletömte a zsebeit pénzzel, így várta a rendőröket az a férfi, aki egy kiskunfélegyházi dohányboltot rabolt ki még nyáron. A dohányboltos zárta rá az ajtót, amikor a pénzt követelte. 
Vágólapra másolva!

Június 9-én este azzal hívták a kiskunfélegyházi rendőröket, hogy éppen kirabolják az egyik, helyi dohányboltot.

A rendőröknek nem volt nehéz dolguk a rablóval, aki tulajdonképpen csapdába esett.

A boltos, egy középkorú nő, elmondta a rendőröknek, hogy a férfi a bevétel átadására szólította fel. Ő nem engedelmeskedett neki, inkább kiszaladt az utcára és bezárta maga mögött a dohánybolt bejáratát, amit kívülről tartott, hogy a bent rekedt rabló ne tudjon elmenekülni. Ebben az egyik vásárlója is segített neki. Ő hívta a rendőröket és a nővel maradt egészen addig, amíg a rendőrök meg nem érkeztek.

A nyomozók a boltban találták a rablót, aki időközben kiürítette a kasszát.

Nem lehet tudni, mi volt ezzel a terve azután, hogy a bolti alkalmazott foglyul ejtette, mindenesetre a zsákmányát a ruhájába dugta, így várta a rendőröket.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Megbilincselték, rablással gyanúsították meg és őrizetbe vették a most is letartóztatás alatt álló férfit, akinek az ügyében a napokban fejezték be a nyomozást. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai vádemelést javasolnak az ügyben.