Brutális gyilkosság történt Esztergomban

ököl
illusztráció
Vágólapra másolva!
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolja a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azt a szlovák férfit, tavaly májusban Esztergomban olyan súlyosan bántott egy szlovák nőt, hogy az belehalt a sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi és nő 2021 májusában a szlovákiai Párkányból átjött Esztergomba, ahol együtt járták a város utcáit. A kábítószer hatása alatt álló férfi egyelőre ismeretlen okból előbb veszekedést provokált, majd a lényegesen gyengébb nőt megtámadta. Megragadta a nyakát, többször az arcán, a fején, valamint a felsőtestén megütötte, aztán a mellkasát is megtaposta úgy, hogy a nő mindössze pár percet élt még.

illusztráció

A gyilkos a holttestet a közelben található vízelvezető árokhoz vitte, aztán belegurította, majd az elfogásáig Esztergomban bujkált.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt nyújtott be vádiratot a férfival szemben a Tatabányai Törvényszékre. Indítványozták, hogy a törvényszék életfogytig tartó fegyházbüntetést, valamint közügyektől eltiltást szabjon ki vele szemben és utasítsák ki őt Magyarország területéről.