Bozótvágó késsel és vascsővel vertek meg egy férfit Encsen

bilincs, rendőrség, illusztráció
illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy négyfős banda Encsen támadott meg egy férfit. Azért verték meg brutálisan, mert a férfi felesége feljelentette egyiküket. Egy bozótvágó késsel és egy vascsővel verték meg.
Vágólapra másolva!

2021. január végén egy reggel egy 4 fős társaság meglátott egy férfit sétálni Encsen.

A társaság haragudott a férfira, mivel annak a felesége feljelentette az egyiküket szexuális erőszak miatt az év elején.

A 4 férfi körbeállta az áldozatot. A férfinél, aki ellen a feljelentés szólt, egy vascső volt, az apjánál pedig a bozótvágó kés. Először csak szidták a férfit a feljelentést miatt, majd az egyikük elővett egy gázsprayt és lefújta vele.

A bozótvágókéssel többször a fejét és a kezét is többször megütötték. Amikor a férfi összerogyott, akkor a vascsöves támadó a fegyverével fejen vágta.

illusztráció Forrás: Police.hu

A másik két férfi, aki velük volt hangosan bíztatta a két támadót, azt mondták:

Az összevert férfinak sikerült felállnia és elszaladnia, de a bozótvágó késes férfi utánament és még egyszer a fejére ütött. A többiek is utánuk szaladtak, de egy járókelő közbelépett, így nem folytatták a bántalmazást.

A megvert férfinak a nyílt töréssel tört el a halántékcsontja és vágott sérülései is lettek. Az ellene elkövetett támadás alkalmas volt arra, hogy életveszélynek tegye ki.

Az ügyészség a 4 férfival szemben – akik közül apa és fia büntetlen előéletűek, míg társaik büntetett előéletűek – börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.