Mutatjuk, hogyan befolyásolja az időjárás a következő napokat

ősz, eső, esernyő, időjárás, hideg, város, járókelők, kabát, Széll Kálmán tér
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Szombat
Erősen felhős lesz az ég. A nap első felében még az Északi-középhegység térségében fordulhat elő gyenge havas eső, szitálás, vagy hószállingózás. Délután dél, délnyugat felől kezdődhet esőzés. 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet. Az északkeleti szél megélénkül.

Vasárnap
Délelőtt az erősen felhős, vagy borult égből eleinte többfelé, majd délkeleten várható eső, a hegyekben akár havas eső. Délután északnyugat felől csökken a felhőzet, előbukkanhat a nap a Kisalföld térségében. Az északnyugati szél megerősödik. +7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfő
Reggel ködfoltos, nappal rétegfelhős időre van kilátás, azonban délután egyre gyakrabban szakadozhat a felhőzet. Reggel 0, délután 7 fok valószínű.

Kedd
A ködös reggel után a borult égből egyre többfelé várható eső, záporeső. A déli, délkeleti szél nagy területen lesz élénk, néhol erős. 3-9 fok között alakul a maximum.

Szerda
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és főleg délelőtt valószínű többfelé eső, a hegyekben akár havas eső. A szél ÉNy-ira fordul és megerősödik. +7 fok körül alakul a csúcsérték.