Itt az újabb bizonyíték, hogy a dollárbaloldal szervezi a tanártüntetéseket

tüntetés, 2022.09.02., tanár, pedagógus, diák, oktatás, Szent István tér, Bazilika, Belügyminisztérium, Fővám tér, Budapest, Molnár Áron, Noár, színész
Molnár Áron
Vágólapra másolva!
A tanártüntetéseket szervező szélsőbaloldali anarchista, a magát noÁrnak neveztető Molnár Áron weboldala is a Bajnai Gordon tulajdonában álló Datadathoz juttatja a személyes adatait azoknak, akik kapcsolatba lépnek vele. Itt az újabb bizonyíték, hogy a pedagógustüntetéseket a dollárbaloldal szervezi. 
Vágólapra másolva!

A baloldali anarchista noÁr is a Bajnai Gordon által Datadatnak adja tovább a hozzá érkező személyes adatokat - derült ki egy Origo birtokába került képből.

Forrás: Origo

A képen szereplő Datadat a valóságban is Észtországban van bejegyezve. Mindezek alapján ismételten kiderült, hogy a tanári megmozdulásokat a dollárbaloldal szervezi.

A baloldal irányítja a Tanítanék Mozgalmat

A HírTV csütörtökön bemutatott egy felvételt. Ezen Tordai Bence (Párbeszéd) hallható, ahogy épp telefonon egyeztet egy ismeretlen személlyel, akit ő maga a Tanítanék Mozgalom aktivistájának hisz. Tordai konkrét tanácsokkal látja el az illetőt, miként kezeljék a sajtót például a parlamenti karzaton történt akciójukat követően.

A frakcióvezető külön kitért arra, hogy a noÁr-féle mozgalom „ne pártozza össze magát”, hanem tartsa fenn a függetlenség látszatát.

De a csatorna szerint más jel is mutat arra, hogy a Tanítanék Mozgalom baloldali pártokhoz is köthető. A tömörülés honlapját a Humán Platform üzemelteti.

A platform által gyűjtött adatokat adatkezelési tájékoztatójuk szerint pedig több másik tengerentúli szervezet mellett a Bajnai Gordonhoz köthető Datadat is kezeli.

Így működik Bajnaiék nemzetközi hálózata

Mint arról korábban beszámoltunk, a Datadat brand alatt valóban egyfajta nemzetközi cégháló jött létre, magyar, osztrák és észt székhelyű leányvállalatokkal. Később Észtországban jegyezte be Desseffwy Tibor az Amplify OÜ nevű céget is, mely az Erősítő nevű, alapvetően ellenzéki tartalmú cikkeket a közösségi médiában népszerűsítő híroldal adatkezelője lett.

Ahogy arról az Origo is beszámolt:

ÓRIÁSI VÁLASZTÓI ADATBÁZIST ÉPÍTHETTEK KI A VOLT KORMÁNYFŐ DK-ELNÖKHÖZ ÉS UTÓDJÁHOZ, BAJNAI GORDONHOZ KÖTHETŐ HAZAI ÉS KÜLFÖLDI VÁLLALKOZÁSOK.

A csatasorba állított cégek közül a legfontosabb az azonos nevű észtországi cég magyarországi leányvállalata, a Datadat Professional Kft., amelynek ügyvezetője Ficsor Ádám, korábbi polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter. Emellett felelős pozícióba került Szigetvári Viktor korábbi államtitkár, MSZP-s kommunikációs stratéga, illetve tulajdonos lett részben maga Bajnai. Ficsor, Szigetvári és Dessewffy személyében közös, hogy a 2010 előtti balliberális politikai elit tagjai, és mindhárman Gyurcsány közvetlen tanácsadói, munkatársi, illetve bizalmi köréhez sorolhatók.