Az állatklinikájával is trükközik a több tízmillióra szert tevő Hadházy Ákos

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő a páholyban az Országgyűlés, parlament 
 HADHÁZY Ákos Közéleti személyiség foglalkozása páholy plenáris ülés politikus SZEMÉLY
Budapest, 2019. november 20. Hadházy Ákos független parlamenti képviselő a páholyban az Országgyűlés működését és a képviselők jogállását érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában, az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. november 20-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Hadházy-Vet Kft. - amely Hadházy Ákos résztulajdonában van, illetve ő a társaság ügyvezetője is egyben - 2021-ben kiugróan jó évet zárt, bevételei a 2020-as 43 millióról 2021-ben 70 millió forintra emelkedtek - számol be minderről a Tűzfalcsoport.
Vágólapra másolva!
A botránypolitikus mesés összegekre tesz szert Forrás: MTI/Illyés Tibor

Ez szekszárdi viszonylatban is figyelemreméltó eredmény, az egyik tényleges városi konkurenssel összehasonlítva - egy 2 főt alkalmazó kft. tárgyévben 36 millió forintot realizált.

Forrás: Tűzfalcsoport

Résztulajdonosa a Hadházy-Vet Kft.-nek az országgyűlési képviselő édesapja is, aki egyébként több prosperáló cégben is érdekelt, a Twickel Szőlőbirtok Kft. az elmúlt két esztendőben 405 milliós bevételt produkált, a Zsilinszky és Társai Kft. pedig 420 milliós árbevételt realizált.

Forrás: Tűzfalcsoport
Forrás: Tűzfalcsoport

Visszatérve a Hadházy-Vet Kft.-re, amint azt a Pesti Srácok portál által nyilvánosságra hozott adatok szerint a cég székhelye a Szekszárd, Bródy Sándor utca 86. alatt, telephelye a Mikes utca 6. szám alatt található. Mindkét ingatlan 1/2-1/2 arányban Hadházy szüleinek tulajdonában áll. Maga az állatklinika ugyanakkor egy harmadik ingatlanban működik, amely a Szekszárd, Mikes utca 24. szám alatt fekszik.

Forrás: Tűzfalcsoport
Forrás: Tűzfalcsoport
Forrás: Tűzfalcsoport

Az érintett ingatlan meglehetősen értékes egy részét a legnagyobb internetes ingatlankereskedelmi portálon hirdetik potom 109 millió forintért.

Forrás: Tűzfalcsoport

A tulajdonosa egy bizonyos Tolnagro Kft., amelyhez papíron Hadházyéknak nincs kötődésük. A cég színes tevékenységi portfolióval rendelkezik, főtevékenysége gyógyszer és gyógyászati termékek nagykereskedelme, bevételei több tízmilliárdos nagyságrendet tesznek ki.

Forrás: Tűzfalcsoport

A Tolnagro Kft. tulajdonosi köre érintett volt a szintén a Mikes utca 14. szám alatti ingatlanhoz kapcsolható Állatgyógyászati Központ Kft.-ben, amely cég időközben "végelszámolás alatt" jelzéssel szerepel a cégnyilvántartásban.

Forrás: Tűzfalcsoport
Forrás: Tűzfalcsoport

Így most minden jel szerint Hadházyék működtetik a rendkívül sikeres állatgyógyászatot az értékes ingatlanban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!