Nagyon eldurvult egy közlekedési vita Győrben - videó

büntetőfékezés
Vágólapra másolva!
Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki egy közlekedési konfliktus során indokolatlanul és hirtelen fékezett a mögötte haladó autó előtt, aztán egészen a rendőrségig üldözte. Az eseményeket egy autó kamerája fel is vette. 
Vágólapra másolva!

Egy 38 éves férfi 2022 nyarán egy este Győrben autózott. Nem tetszett neki az előtte haladó sebessége, úgy érezte, feltartja. A kocsi mellé hajtott és az ablakon át kifejezte, hogy nagyon nem tetszik neki, amit lát.

Erre a 37 éves férfi a kisgyereke autóban tartott játékpisztolyát mutatta fel a sofőrnek.

Az autós ettől még dühösebb lett, megelőzte a lassú kocsit és a vészvillogót használva vészfékezett előtte, amivel megállásra kényszerítve.

A mögöttük haladó épphogy ki tudta kerülni őket. A megelőzött autóban utazott a sofőr terhes felesége, aki nem sérült meg. Erről felvétel is készült:

Az idősebb férfi kiszállt, hogy jól megmondja a magáét, de a másik kikerülte az autóját és elhajtott. A férfi visszaült és egészen a rendőrségig üldözte a másik kocsit.

A férfiak kölcsönösen fenyegetni kezdték egymást, csak akkor hagyták abba, amikor meglátták a rendőröket.

A veszekedés miatt a rendőrség szabálysértési eljárást kezdeményezett, míg a büntetőfékező férfi ellen az ügyészek közúti veszélyeztetés miatt emelt vádat azzal együtt, hogy tiltsák el közúti járművek vezetésétől. Az autós akár három évet is kaphat, ha bűnösnek találják.