Már látszik, milyen idő várható a hétvégén

ÉVSZAK fut futó IDŐJÁRÁS ködös MOZOG tél
Debrecen, 2015. december 26. Kocogók a sűrű ködben a debreceni Nagyerdőben 2015. december 26-án. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hétvégén elsősorban a Dunától keletre lehetnek rossz látási viszonyok, tartósan ködös idő, néhol szitálás is előfordulhat. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Szerda
Rétegfelhős időre számíthatunk, de - főleg a nap első felében - északkeleten többórás napsütés is lehet. Délután a délnyugati tájakon előfordulhat kisebb eső, szitálás. +4, +5 fok körül alakul a hőmérséklet. Az északkeleti szél megélénkül.

Csütörtök
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Szórványosan várható vegyes halmazállapotú csapadék: hószállingózás, szitálás, havas eső. 0 és +5 fok közötti értékeket mérhetünk. Mérsékelt marad az északi, északkeleti szél.

Péntek
Marad az erősen felhős idő, de északkeleten lesznek derűsebb időszakok is. Elszórtan fordul elő hószállingózás, havas eső. Marad a +2, +3 fok körüli maximum. Az északi szél megélénkülhet.

Szombat
Borongós marad az idő. Főleg az ország délkeleti felén alakulhat ki hószállingózás, gyenge havazás. A csúcshőmérséklet 0 és 5 fok között változik.

Vasárnap
Változóan felhős időre van kilátás, pár órás napsütés is lehet. Elvétve fordul elő kisebb vegyes halmazállapotú csapadék. +1, +2 fok lesz délután.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!