Évekig folyamatosan megerőszakolta a lányát egy férfi Békésben

bűnözés, erőszak, szexuális erőszak, erőszakoló, illusztráció
Close up of a man adjusting his pants after a sexual abuse, with woman laying in the ground behind the rapist. Rape and Sexual abuse concept
Vágólapra másolva!
Egy Békés vármegyei férfi hosszú éveken keresztül rendszeresen megerőszakolta a lányát. A férfi egyre agresszívabb lett, előfordult, hogy akkor támadt rá, amikor az aludt.
Vágólapra másolva!

A megyei kistelepülésen élő férfi 2016-tól kezdve 4 éven keresztül, egyre erőszakosabban erőszakolta meg a vele egy fedél alatt lakó kislányát. Egyes esetekben álmában támadta meg.

Első fokon a Gyulai Törvényszék szexuális erőszak miatt 8 év börtönbüntetésre ítélte,

valamint eltiltotta minden olyan foglalkozástól, amelyben gyerekekkel érintkezhetne. Az ítélet ellen az ügyészség súlyosbításért, a férfi védője pedig felmentésért fellebbezett.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Másodfokon a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség fenntartotta az elsőfokú fellebbezést, mert véleményük szerint is súlyosabb büntetést kell kapnia a férfinak, a védő fellebbezését pedig nem tartják megalapozottnak. Az ügyben a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni - írja az Ügyészség.hu.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.