Óriási baleset történt: szarvas csapódott bele egy kisteherautóba, élet-halál között lebeg a sofőr

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy szerencsétlen baleset áldozata lett egy fiatal, kétgyermekes édesapa, aki a Magyar Közút alkalmazottjaként autózott hétfő reggel a cég autójában ülve.
Vágólapra másolva!

Egy termetes szarvas váratlanul kiugrott a szembejövő kocsi elé, amely elcsapta azt: az óriási ütközés erejétől a nagy testű állat átrepült a túloldalra, majd hatalmas erővel fúródott bele a közútkezelő brigádszállító járműjébe - írja a Blikk.

A becsapódás ereje akkora volt, hogy a vad gyakorlatilag

teljesen lebontotta a kisteherautó tetejét és a vezetőoldali részt.

A körmendi mérnökség fiatal munkatársa súlyos, életveszélyes fejsérüléssel került kórházba. Azonnal megoperálták, de továbbra is küzdenek az életéért; a másik kocsi sofőrje karcolások nélkül megúszta.

"Egyedül utazott benne fiatal kollégánk, aki nagyon súlyos, életveszélyes koponyasérülést szenvedett. Több mint egy órán át küzdöttek azért, hogy egyáltalán el tudják szállítani a szombathelyi kórházba. Már megműtötték, de még mindig válságos az állapota. Öt éve dolgozott a cégnél, van két kiskorú gyermeke, házas, így minden szempontból nagyon tragikus, ami vele történt" – nyilatkozta a Blikknek Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője.