Csillagőr heti horoszkópja!

horoszkóp
Vágólapra másolva!
Csillagőr heti horoszkópjából megtudhatja, mi vár a következő napokban a csillagjegyekre. Mutatjuk!
Vágólapra másolva!

Kos 03.21-04.20

KARRIER: A legtüzesebb jegyben csütörtökön gyűrűs napfogyatkozás figyelhető meg, ez sorsfordító pillanatokat tartogathat elsősorban a Kosok számára, de ha készül rá, nem kell válságtól tartania.

KAPCSOLAT: Itt az alkalom, hogy feszegesse a határokat, ne elégedjen meg azzal, ami most van, mert bármit elérhet. Bajt csak az okozhat, ha szokás szerint fejjel akar a falnak rohanni.

ÉRZELMEK: Ez a hét hullámvasút lehet a Kosok számára, figyeljen a jelekre, amelyeket a teste küld, és ne kockáztasson!

Bika 04.21- 05.20

KARRIER: Bizonytalanul indul a hét, a Vénusz-Szaturnusz kvadrát miatt hiányt szenvedhet pénzügyeiben. Ügyeljen, nehogy egy váratlan kiadás lyukat eredményezzen a költségvetésében!

ÉRZELMEK: Mélypont fenyegetheti érzelmi téren is, tegyen azért, hogy az önértékelése ne szenvedjen csorbát! Türelemmel átvészelheti a nehéz napokat.

EGÉSZSÉG: 20-án a Nap belép a Bikába, a jegy szülöttei ragyogni fognak minden téren – élvezzék!

Ikrek05.21- 06.21

KARRIER: Bolygója, a Merkúr retrográd mozgásba kezdet, emiatt ügyei lelassulhatnak, előfordulhat, hogy meggondolja magát egy korábbi ajánlattal kapcsolatban. Ha nem biztos magában, ne erőltesse a döntést!

ÉRZELMEK: Az Uránusz-Merkúr együttállás miatt váratlan hírt kaphat egy önhöz közel álló személlyel kapcsolatban.

EGÉSZSÉG: A hét második felében töltsön minél több időt a szabad levegőn, töltekezzen fel a tavasz energiáival!

Rák 06.22-07.22

KARRIER: A héten az újhold hatása miatt úgy érezheti, valami lezárult, elért egy út végére. Ne csüggedjen, mert ez egyben valami új kezdetét is jelenti!

ÉRZELMEK: A víz jegy szülötteit a tavasz beköszöntével elárasztja a boldogság, minden apróságnak örülni tudnak, kapcsolataik mintha újjá születnének.

EGÉSZSÉG: Többféle bolygóállás is fokozza most a bizonytalanságot, ilyenkor balesetek fenyegetnek, ha felkészülni nem is lehet rájuk, de elővigyázatossággal tompítani a negatív hatást igen.

Oroszlán 07.23-08.23

KARRIER: A Nap-Plútó kvadrát teret nyit a manipulációnak, hatalmi játszmáknak, de ha ügyes, nyertesként kerülhet ki egy viharosnak induló szituációból.

ÉRZELMEK: Kapcsolatában szakítópróbára is sor kerülhet, gondolja át, hogy meddig érdemes ragaszkodni egy kimerülőben lévő közelékhez.

EGÉSZSÉG: A napfogyatkozás negatív energiája befolyással van a közérzetére, használja ki a legrövidebb napsütéses időszakot is, hogy feltöltekezzen az életet adó sugarakkal.

Szűz 08.24-09.22

KARRIER: Munkájában váratlan hírekre számíthat, de ne aggódjon, az ön számára ebben az időszakban ezek kedvezők is lehetnek.

ÉRZELMEK: Mintha minden lelassulna ön körül, élvezze ki a pillanatot, egy közös séta, egy kis összebújás csodás hatással lehet a kapcsolatára.

EGÉSZSÉG: A retrográd Merkúr megviseli az idegrendszerét, idegessé, szétszórttá válhat. Küzdjön ellene meditációval vagy jógával!

Mérleg 09.23-10.23

KARRIER: Végre egy kis levegőhöz juthat, megszabadul a problémától, amely egy ideje már nyomasztotta. Ha új lehetőségekre vágyik, most elköteleződés nélkül tájékozódhat.

KAPCSOLAT: A Vénusz-Szaturnusz együttállás veszélybe sodorhatja az ön számára oly fontos egyensúlyt. Fogja fel úgy, mint erőpróbát, amelynek a tanulságai segíteni fogják a jövőben!

EGÉSZSÉG: Ha meg akar szabadulni egy káros szenvedélytől, most van rá a legtökéletesebb alkalom!

Skorpió 10.24-11.22

KARRIER: Legyen óvatos, elképzelhető, hogy valakinek éppen az ön pozíciójára fáj a foga. Egy látszatra jó tanács mögött is hátsó szándék lappanghat.

KAPCSOLAT: Ha úgy érzi, valaki igazságtalan önnel, ne indulatból reagáljon, legyen megbocsátó, ezzel maga felé fordíthatja az ellenséges indulatokat.

EGÉSZSÉG: A skorpiók újjászületési képessége közismert, ezért a tavasz számukra a legkedvezőbb időszak, merjen bátran tervezni, álmodozni, a megvalósításnak is hamarosan eljön az ideje.

Nyilas 11.23-12.21

KARRIER: Uralkodó bolygója, a Jupiter nemrég együtt állt a Nappal, az ebből fakadó lendület a hét elején még kitart. Legyen optimista, használja ki, hogy a dolgai olajozottan működnek!

KAPCSOLAT: Ha már mindenáron kritizálnia kell szeretteit, most különösen tapintatosan tegye, mert a jó szándék is visszafelé sülhet el.

EGÉSZSÉG: A hétvégére elállnak az esők, töltsön minél több időt a természetjárással, hosszú távon bebiztosítja vele az egészségét.

Bak 12.22-01.20

KARRIER Ha problémákkal küzdött, most végre megkapja a leküzdéséhez szükséges eszközöket, ami lehet külső segítség, de egy váratlan belső erőforrásra is rábukkanhat.

KAPCSOLAT A Vénusz-Szaturnusz kvadrát nem sok jót ígér, a felületesebb szerelmi kapcsolatok most könnyen elválással végződhetnek.

EGÉSZSÉG Ne engedje, hogy minden apró panasz rányomja a bélyegét a hangulatára, keressen kapcsolatot a természettel, üljön le a földre, érezze, hogy támaszt nyújt és védelmet!

Vízöntő 01.21-02.18

KARRIER: A retrográd Merkúr megnehezítheti a dolgát a mindennapokban, mintha hátrafelé haladna, egy lerobbanó autó vagy elromló kávéfőző is nehezítheti az előrejutást.

KAPCSOLAT: Zavar támadhat a kommunikációban is, amit talán csak a Vízöntők tudnak kiküszöbölni, hallgasson a megérzéseire, amikor választ várnak öntől!

EGÉSZSÉG: Idegrendszere fokozottan érzékeny, rosszul viselheti a Merkúr-Uránusz együttállás okozta hektikus változékonyságot.

Halak 02.19-03.20

KARRIER: Fennáll a veszélye, hogy túlértékel egy váratlanul adódó lehetőséget, próbálja hideg fejjel végiggondolni, ne kapkodja el a döntést!

KAPCSOLAT: A többi jegy számára mozgalmas hét a halak esetében nyugodtabban alakul, forduljon a szokásos empátiával azok felé, akik nehezebb napokat élnek át.

EGÉSZSÉG: A halak szereti és élvezi az esőt, amiből a hét elején nem lesz hiány, jól teszi, ha sétára indul, de ügyeljen, hogy ne ázzon meg nagyon!