Egy nap a professzionális szépségért és az egészségért

Health and Beauty Expo
A Health and Beauty Expo május 6-án, Budapesten, a Millenáris Parkban kerül megrendezésre.
Vágólapra másolva!
Igazi barátnős vagy akár anyák napi program a májusi Health and Beauty Expo, ahol a szépségápolás tudományába merülhetünk el profi tanácsadók, szakértők kalauzolásában egész nap. Itt végre választ kaphatunk olyan kérdésekre, amelyekben az internet vagy a szájhagyomány igencsak félre tud vezetni.
Vágólapra másolva!

A negyven az új harminc, az ötven az új negyven, és így tovább – ezekkel a mondatokkal vigasztaljuk magunkat, amikor szembesülünk vele: az idő megállíthatatlanul robog. Elég megnézni néhány képet a múltból, hogy rájöjjünk, ezek a mondatok nem is akkora közhelyek. Évtizedekkel korábban valóban egészen másképp öregedtek az emberek, mint manapság.

Szerencsére olyan korban élünk, amikor már nem muszáj belenyugodni az első ráncok megjelenésekor, hogy nincs visszaút. A sportos, fitt külsőt is sokáig megőrizhetjük, felnőttként is szabályoztathatjuk a fogainkat vagy akár az intim testrészeinkkel kapcsolatos bizonytalanságainkat is leküzdhetjük szakszerű segítséggel.

Alig van valami a testünkön, amin ne lehetne javítani, változtatni, de ma már azt is tudjuk: szépség nincs egészség nélkül. Rengeteg szépészeti és egészségügyi kezelés és beavatkozás érhető el a piacon, a hatalmas kínálatban azonban könnyű elveszni.

Szerencsére olyan korban élünk, amikor már nem muszáj belenyugodni az első ráncok megjelenésekor, hogy nincs visszaút. Forrás: Shutterstock

Egy rosszul megválasztott módszer vagy szakember, egy elrontott beavatkozás akár maradandó károkat is okozhat, ezért különösen fontos, hogy körültekintően, megbízható, hiteles információk ismeretében válasszunk, amikor a külsőnkről, egészségünkről van szó.
Többek között ebben nyújt hiánypótló segítséget a Health and Beauty Expo, amit május 6-án Budapesten a Millenáris Parkban rendeznek meg. A kiállítók bemutatókkal, előadásokkal várják az érdeklődőket, hogy segítsenek a legjobb döntések meghozatalában.

A helyszínen több mint 60 szakember jelenik meg, akik segítenek az érdeklődőknek megtalálni a legmegfelelőbb kezelést vagy beavatkozást.

Az élményprogramok mellett nyereményekkel, kedvezményekkel is várnak: a látogatók a legújabb módszerek és eljárások mellett a legkorszerűbb gépeket is megismerhetik, kipróbálhatják.

A Health and Beauty Expo május 6-án, Budapesten, a Millenáris Parkban kerül megrendezésre. Forrás: Health and Beauty Expo

Az expón akkor is ott a helyünk, ha egyszerűen csak a nekünk való kozmetikumok, hatóanyagok, sminkek iránt érdeklődünk, esetleg foglalkoztat bennünket, hogy a sport mellett milyen kezelésekkel hozhatjuk ki a testünkből a maximumot, ha a sminktetoválás, esetleg a felnőtt fogszabályzás iránt érdeklődünk, vagy ha plasztikai beavatkozáson gondolkodunk.

Két szűrőbusz is jelen lesz a helyszínen, ahol csontsűrűség-mérést és testösszetétel mérést is végeznek.

Részt vehetünk dietetikai és labordiagnosztikai tanácsadáson, szemészeti szűrésen, a Mályvavirág Alapítvány pedig a HPV és a nőgyógyászati daganatos megbetegedések megelőzése és kezelése kapcsán nyújt tanácsadást a helyszínen. De felmérhetjük a terepet a hajgyógyászat, a fogászat, a lézeres szőrtelenítés, vagy éppen az intim kezelések témakörében is.

A Health and Beauty Expon a Caola jóvoltából „Múlt, jelen, jövő" címmel kiállítást rendeznek az elmúlt közel két évszázad beauty reklámjaiból, és régi szépségápolási termékeiből. Olyan, mára már legendássá vált hirdetéseket és termékeket lehet megtekinteni, amelyek generációk emlékezetébe vésődtek be, és évtizedekkel ezelőtt hatalmas újdonságnak számítottak az éppen csak éledező magyar kozmetikai piacon.

Mindezek mellett izgalmas előadásokat is meghallgathatunk a nap folyamán. A SYNLAB szakembereitől megtudhatjuk többek között, hogy miért fullad kudarcba a diéták nagy része, vagy hogy miképpen állítható az okostelefon az egészség szolgálatába, hogyan segít a mesterséges intelligencia a betegségek megelőzésében, a személyre szabott prevencióban és egész nap szakértői tanácsadással állnak rendelkezésünkre labordiagnosztikai és dietetikai kérdésekben. Emellett kiderül, hogyan fiatalodhatunk 10 évet apró plasztikai beavatkozásokkal, és milyen eljárásokkal javíthatók ki az elrontott sminktetoválások.

Izgalmas előadást hallgathatunk meg arról is, hogyan hat a teljesítményünkre a ciklusunk, és hogyan fordíthatjuk mindezt a tudást ‒ a termékenységtudatot ‒ azt előnyünkre.

Akik idegenkednek a beavatkozásoktól, megismerkedhetnek a műtét nélküli testformálás leginnovatívabb eszközeivel, vagy éppen részt vehetnek egy minitréningen az Arcvonal Arctorna módszer alapítójával.

Emellett inspiráló hírességek is megosztják a szépségtitkaikat, az egyik legszebb magyar énekesnő, Zséda például a KLEANTHOUS márka bőrregenerációs módszerébe nyújt betekintést, Csősz Boglárka és Wolf Kati kortalanságuk titkáról lebbentik fel a fátylat és akár beülhetünk a Makeup/Down székébe is!

A jegyek darabszáma limitált, így mielőbb foglalja le helyét a szépség forgatagában!

További információ és jegyvásárlás itt.