Lakástűzben meghalt egy ember Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely, 2023. április 18.
Tűzoltók dolgoznak egy kigyulladt ház oltásán Hódmezővásárhelyen, a Kölcsey utcában 2023. április 18-án. A tűzoltók az épület átvizsgálása közben egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.
MTI/Do
Hódmezővásárhely, 2023. április 18. Tűzoltók dolgoznak egy kigyulladt ház oltásán Hódmezővásárhelyen, a Kölcsey utcában 2023. április 18-án. A tűzoltók az épület átvizsgálása közben egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Holtan találtak egy embert Hódmezővásárhelyen, a Kölcsey utcában kedden reggel kigyulladt ház oltásakor - tájékoztott a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivő-helyettese.
Vágólapra másolva!

Egy 90 négyzetméteres lakóház gyulladt ki. A tűzoltók rövid idő alatt eloltották a lángokat, de a munkálatokat nehezítette, hogy az udvaron és a lakásban nagy mennyiségben papírhulladékot és egyéb tárgyakat halmoztak fel - írja a Katasztrófavédelem.

Tűzoltók dolgoznak egy kigyulladt ház oltásán Hódmezővásárhelyen. A tűzoltók az épület átvizsgálása közben egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni Forrás: MTI/Donka Ferenc

A tűzoltók az épület átvizsgálása közben egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.

Az eset körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.