Mesterházy Attila: Ma már nincs MSZP

oltásellenes, baloldal, Országgyűlés, Mesterházy Attila
Budapest, 2020. december 16. Mesterházy Attila, az MSZP képviselője felszólal a jegybank 2019. évi üzleti jelentéséről és beszámolójáról tartott vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 16-án. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Mesterházy Attila igazságtalannak tartja, hogy sokan mindent Márki-Zay Péterre fognak a baloldal 2022-es bukása óta.
Vágólapra másolva!

Az általam vezetett MSZP legrosszabb eredményét ma bármelyik ellenzéki pártelnök aláírná - jelentette ki Mesterházy Attila volt szocialista országgyűlési képviselő az M1 és a hirado.hu közös hírháttérműsorában, a 48 perc - Házigazda: Lánczi Tamás csütörtöki adásában. A hirado.hu tudósítása szerint Mesterházy Attila, aki 2014-ben pártja miniszterelnök-jelöltje volt, a műsor első felében arról beszélt, hogy akkoriban volt egy erős MSZP, amely "gravitációs erőként vagy horgonyként" tudott működni. Hozzátette: igazságtalannak tartja, hogy sokan mindent Márki-Zay Péterre fognak a baloldal 2022-es bukása óta.

Mesterházy Attila Forrás: MTI/Balogh Zoltán

"Politikai relevancia szempontjából már ma sincs MSZP" - jelentette ki Mesterházy Attila arra a kérdésre válaszolva, hogy lesz-e még MSZP a 2026-os választások után. A hirado.hu emlékeztetett arra, hogy Mesterházy nemrég kilépett az MSZP-ből és új pártot alapított Szocialisták és Demokraták néven. Mesterházy Attila a tudósítás szerint elmondta: