Gyerekekről készült pornóképeket terjesztett egy kazincbarcikai férfi

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy férfi több olyan pornóképet töltött le az internetről, amelyeken gyerekek láthatóak. A felvételek egy részét megosztotta másokkal, és gyerekekkel folytatott szexről beszélgetett számára ismeretlen emberekkel. Az egyik ilyen esetben helyeselte, hogy egy másik férfi a kislányaival szexel.
Vágólapra másolva!

2019 májusában egy pedofil azért regisztrált az egyik közösségi oldalon, hogy az internetről letöltött, gyerekekről készült pornóképeket megossza és elküldje másoknak üzenetben.

Összesen 78 darab, gyerekeket intim helyzetben ábrázoló képet mentett le a telefonjára, amelyek egy részét közzé is tette.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ezen felül több, számára ismeretlen emberrel levelezett privátban szexuális témákról.

Az egyik ilyen esetben helyeselte, hogy a beszélgetőpartnere a saját kislányaival szexel.

A férfi ennek az embernek 4 pornóképet küldött el. A bíróság első fokon gyermekpornográfia miatt 2 év, végrehajtásban 5 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a férfit, és eltiltotta minden olyan foglalkozástól, amelynél gyerekekkel léphetne kapcsolatba. A döntés fellebbezések miatt nem lett jogerős. Másodfokon a Miskolci Törvényszék helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, így az jogerős – írja közleményében a Miskolci Törvényszék.