Elítélte a bíróság Bróker Marcsit

D. Sándorné, Bróker Marcsi
Szolnok, 2016. december 16. D. Sándorné, a Kun-Mediátor Kft. csalás miatt keresett, Belize-ben elfogott vezetője 2016. december 16-án a Szolnoki Törvényszéken, ahol előzetes letartóztatásáról dönt a bíróság. A nő Bróker Marcsi néven vált ismertté. MTI Fotó: Mészáros János
Vágólapra másolva!
Másodfokon is elítélte a bíróság Bróker Marcsit, aki a Kun-Mediátor utazási iroda vezetőjeként több száz embert vert át, voltak olyan ügyfelek, akiknek több mint 1 milliárd forintos kárt okozott. A nőt a tárgyalásról egyből a börtönbe vitték. 
Vágólapra másolva!

Bróker Marcsi 14 éves keresztül több mint 760 emberrel kötött betétgyűjtésre irányuló szerződéseket, amik alapján az ügyfeleknek a piaci kamatoknál jóval nagyobb hozamot kellett ígért. A karcagi nőnek ehhez azonban nem volt engedélye, és nem is volt lehetősége arra, hogy az ígért hozamot biztosítsa.

Ezzel az ügyfeleinek óriási kárt okozott, volt, akinek több milliósat, de volt olyan is, akinek több mint 1 milliárdosat.

Bróker Marcsi a bíróságon. Forrás: MTI/Mészáros János

A nőt tavaly a bíróság első fokon csalás és más bűncselekmények miatt 10 év börtönbüntetésre ítélte, valamint 5.400.000 forintos pénzbüntetést szabott ki ellene. A végzés fellebbezések miatt nem lett jogerős.

Ma a Szegedi Ítélőtábla módosította Bróker Marcsi büntetését, de ez a börtönbüntetést nem érintette.

Így jogerősen 10 év börtönbüntetésre ítélték, valamint azonnali hatállyal, véglegesen eltiltották a cég vezető pozíciójából.

A nő a tárgyalóteremből azonnal a börtönbe vitték – írja a Szegedi Ítélőtábla.