Megverte a barátja nevelőapját egy borsodi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy férfi a barátjával, annak nevelőapjával és egy ismerősükkel ment el italozni egy borsodi településen. Miután a kocsmából kitették őket a viselkedésük miatt, a nevelőapa haza akarta vinni a nevelt fiát. Ekkor a férfi rátámadt az apára, eltörte az orrát.
Vágólapra másolva!

Négyen novemberben elmentek az egyik helyi kocsmába italozni. Az egyikük annyit ivott, hogy a pultosnő már nem volt hajlandó kiszolgálni, ezért elmentek onnan. Nagyjából félórával később visszatértek, és hangos zenehallgatással zavarták a többi vendéget. A pultosnő megint nem akarta kiszolgálni őket, majd miután az egyik férfi meglökte az egyik vendéget, a pultosnő mindenkit kiküldött és bezárta az ajtót. A részeg férfiak ekkor már folyamatosan rugdosták a kaput.

A férfi és a barátja megfenyegették a pultosnőt, hogy rágyújtják a kocsmát.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nevelőapa ekkor azt tanácsolta, hogy menjenek haza. A nagyon részeg nevelt fiának segített járni, sőt, megpróbálta vinni is az utcán, de kicsúszott a kezeiből és földre esett, beverte a fejét.

Az ekkor már nagyon részeg vádlott bűntársa nagyon erősen, ököllel orrba vágta a nevelőapát és kétszer combon rúgta.

Ezen kívül ugyanez a férfi 2022. novemberének közepén összeveszett egy helybelijével a háza előtt. Verekedni hívta és rángatta a kerítést. Csak akkor fejezte be, amikor elmondták neki, hogy hívták a rendőröket. A Mezőkövesdi Járási Ügyészség súlyos testi sértés és garázdaság miatt emelt vádat mintkét férfivel szemben. két férfi ellen. A büntetett előéletű, vagyis a bűnöző férfi esetében felfüggesztett börtönbüntetést, büntetlen társával szemben pedig pénzbüntetést indítványoztak.