Tizenhat lányt tartott terrorban a magyar szexragadozó

bíróság, fővárosi törvényszék, díszterem, törvény, tárgyalóterem, törvényhozás, üres, illusztráció
Vágólapra másolva!
Szexuális ragadozó - a rendőrség így nevezte azt a fiatal férfit, aki szexuális tartalmú képeket zsarolt ki fiatal lányoktól éveken át, egyiküket pedig szexre kényszerítette, amit mobiltelefonnal felvett - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Négy év börtönt kaphat a férfi, akinek az ügyét a napokban tárgyalta a Ráckevei Járásbíróság - írta a lap.

A. Adriánt többek között gyermekpornográfiával is vádolják. A vádirat szerint a Csepel-sziget egyik településén élő, ma már felnőtt férfi még nem volt 18 éves, amikor elkezdett szintén fiatalkorú lány ismerőseitől, illetve partnereitől erotikus vagy szexuális tartalmú képeket kérni. Később a kívánalmainak eleget tevő lányok közül többet ismét megkeresett.

Azt mondta nekik, zsarolni kezdte valaki, és ha nem küld a fenyegetőnek további, hasonló jellegű fotókat róluk, a korábbi felvételeket is nyilvánosságra hozzák.

A nyomozók szerint az ismerősei telefonjából is szerzett meg pikáns képeket lányokról. Ezután egy ismert közösségi oldalon a saját nevén, vagy álprofilt létrehozva megkereste a fotókon látható személyeket. A kapcsolatfelvétel után szintén előadta a zsarolós mesét, még több képet követelve tőlük. A módszereivel elérte, hogy a lányok közül többen további erotikus vagy a szexualitást nyíltan ábrázoló fényképeket, illetve videófelvételeket küldjenek. Egészen elképesztő, de

arra is sikerült rávennie ezzel a módszerrel egy lányt, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele, illetve, hogy azt telefonnal rögzítsék.

A Blikk megkereste a férfi nagyagnyját, aki azt mondta: nagyon jó gyerek az unokám, gyógyszereket szállít, valamint nekem is rengeteget segít.

Több gyanúsított

Az ügyben 2018-ban indult nyomozást a rendőrség 2021-ben zárta le. Adriánon kívül másik három fiatalt is meggyanúsítottak, akik a képeket, a felvételeket kapták tőle, de az ő ügyüket elkülönítették, ezért áll most egyedül a bíróság előtt a főkolompos.

A nyomozó hatóság a közleményében összesen 16 áldozatról számolt be.

Címlapi képünk illusztráció!