Megmutatjuk Karácsony Gergely mocskos, undorító vécéjét a belváros közepén - fotó

Vágólapra másolva!
A Karácsony Gergely által létesített Blaha Lujza téri vécének nevezett bódé – amelynek használatáért 250 forintot kell fizetni – falai mocskosak, az illemhely körül szerteszét papírdarabok, csipszes zacskó, cigicsikk és egyéb szemét hever, valamint kifogyott a vécépapír is.
Vágólapra másolva!

Áldatlan állapotok uralkodnak a Blaha Lujza téri közvécében. A Magyar Nemzethez eljuttatott képeken jól látható, hogy

a vécének nevezett bódé – amelynek használatáért 250 forintot kell fizetni – falai mocskosak, az illemhely körül szerteszét papírdarabok, csipszes zacskó, cigicsikk és egyéb szemét hever, valamint kifogyott a vécépapír is.

Persze ez annak fényében nem meglepő, hogy a teljes felújításon áteső Blaha Lujza teret kisajátították a hajléktalanok, így nemcsak a mosdó, de a tér többi része is piszkos. Visszatérő probléma az is, hogy a tér felújításának részeként átadott közvécé folyton elromlik, holott még egy éve sincs, hogy átadták.

Elképesztő állapotok vannak Karácsony Gergely Blaha Lujza téri vécéjén Forrás: Magyar Nemzet

Emlékezetes, a Blaha Lujza tér felújítása még az előző városvezetés által elindított, előkészített, nagy budapesti projekt volt, amelyet végül Karácsony Gergely hivatali ideje alatt valósítottak meg. Az eredeti tervekhez képest sokkal drágábban, de cserébe csökkentett műszaki tartalommal sikerült a teret felújítani.

A hiányosságokat kritizálva néhány sajtótermék azt is felvetette, hogy nem létesítettek nyilvános vécét a téren. Ezt cáfolandó tett fel másnap egy fényképet a hivatalos főpolgármesteri közösségi oldalára Karácsony Gergely, és elismerte, hogy ugyan még nem lehet használni az illemhelyet, de ettől függetlenül megépítették.